Loppis på ferie – bra vi har stor bil!

I sverige er det sånne «loppis» rundt omkring, og det er så bra for sånne som meg. Og det som også er så bra er at de er åpne hver dag, det er ikke nødvendigvis bare lørdag og søndag som vi er vant til her i Norge og hvor det da er kjåka fullt med folk.

På loppis i sverige kan man vandre rundt å kikke og finne godbitene.

Den siste dagen på ferie var jeg innom et loppis sammen med noen venner. Jeg er generelt svak for babysenger, og fant denne babykurven på stativ. Og jeg er jo gravid så det var enkelt å retttferdiggjøre kjøpet. Heldigvis har vi stor bil, så det var ikke noe problem å få plass til den hjem.

Er den ikke utrolig fin? Jeg har noen planer for den som jeg kan vise frem senere når jeg blir ferdig. Jeg får satse på å være ferdig før babyen kommer, for den kan jo ikke brukes så veldig lenge, akkurat.
Hva ville du gjort med denne hvis du skulle «pimpet» den?

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

 1. Jeg ville spraylakkert stativ og kurv i en hvit nyanse og lage trekk i fargen som passer kjønnet på babyen eller hvite engelskeblonder.

  • Jeg har faktisk tenkt til å spray-lakke den! Det tror jeg vil bli kjempefint. SÅ har jeg en plan for trekket rundt og teppe oppi. Gleder meg til å sette igang! Engelske blonder høres veldig fint ut!

 2. Kjempe fin, ville ikke pimpet den synes den var sjarmerende som den er ;))

 3. Kjempefin kurv!
  Og den tror jeg er et godt kjøp. Jeg har veldig god erfaring med alle senger og andre soveplasser som kan gynges. Fikk en sånn hengekøye da minstejenta mi var tre måneder. Og fra den dagen (eller natta) begynte hun å sove skikkelig godt.

  • Gleder meg til å legge babyen i den, har aldri hatt en vugge til babyene mine før.

 4. Den var kjempefin! Ville kanskje malt understellet, men ikke endra farge på selve kurven – jeg er nemlig en skikkelig kurv-elsker 🙂

  Har en babykurv selv som jeg har brukt til de to yngste, og mens jeg venta på å ta den i bruk første gang bestemte jeg meg for å sy nytt trekk i engelsk blonde. Det var litt vanskeligere enn venta (den har nemlig en slags kalesje også, og den var litt ugrei å sy trekk til), og ble etterhvert et prosjekt jeg utsatte og utsatte å gjøre ferdig. En drøy uke før termindatoen var alt annet helt klart, og jeg bestemte meg for at NÅ måtte jeg bare sette meg ved symaskina og gjøre meg ferdig med det hersens trekket! Det ble en lang kveld, og etterhvert natt – men klokka to om natta sto kurven der så fin og ferdig. Jeg stupte i seng, og våkna to timer seinere av at vannet gikk. Men jeg hadde ikke veer, så jeg bestemte meg for å få den søvnen jeg kunne før det satte i gang for fullt. Sov videre til klokka sju, da starta riene, og 80 minutter seinere var jenta mi født! Det var en spesiell følelse å legge henne i babykurven allerede samme ettermiddag…
  Klem fra KristinB 🙂

Comments are closed