Da vi møtte på min eks…

Vi var på vei inn til en konsert, der vi møtte på min eks-kjærste rett ved inngangen. Mannen min sier aldri navnet på han, ikke det at vi pleier å snakke om han, men han sier alltid noe som rimer eller noe tullenavn istedenfor. Da vi møtte han rett ved inngangen, ble det liksom for teit å bare gå rett forbi uten å hilse. Så mannen rakk frem  hånda og sa «Jasså er det ……..» Så kom han med noen tullenavn. Min eks ble litt brydd og det ble jeg også, og jeg sa » Han heter (så sa jeg navnet riktig), og det vet du godt»! Så gikk jeg rett bak min mann innover og min eks hanvet ved siden av meg og hendene våre fant frem til hverandre i mørket, og vi hold hverandre godt i hendene en bitte liten stund.

Slapp av! Dette var bare en drøm altså! Jeg drømte dette i natt, og du synes kanskje det er litt rart at jeg skriver det her, men da vil du bli enda mer overrasket over reaksjonen til min mann antageligvis. Jeg blir alltid litt forfjamset over å drømme sånne ting som dette, og jeg forteller mannen min om det jeg drømmer. Så spurte jeg om ikke han blir litt sur eller sjalu. Jeg for min del hadde kanskje blitt litt redd for at han, hvis det var han som drømte sånn, ikke var helt over eksen eller hadde noen tanker eller følelser rundt vedkommende.

Men mannen min er ikke det spor engstelig, han bare skyter frem brystkassa og viser meg hvem som er mannen i mitt liv og sier at det var jo bare en drøm! – JEG er den som er sammen med deg hver dag.

Hehe, han vet godt at han har danket ut tidligere kjærester og er bare stolt. Og det stemmer jo det. Han HAR danket ut alle andre og har ikke noe konkurranse fra andre kanter. Så hvorfor bli engstelig?

Jeg husker en gang at en jeg kjenner godt sa at hun følte litt sjalusi over å treffe på gamle kjærester til mannen sin, men at hennes mann bare ble stolt og fikk økt selvtillitt over å se hvem han hadde danket ut.

Litt komisk egentlig. Det er jo bra å se sånn på det:)

En gang hadde jeg skrevet noe på facebook om at jeg hadde hatt en artig drøm om en eks. Da var det noen som reagerte og lurte på hvordan jeg i alle dager kunne skrive det. Og en tok kontakt med min mann og lurte på hvordan det gikk med han og om han var lei seg eller sånn, for hvis dama hans hadde skrevet det jeg skrev ville han blitt forbanna. Jeg hadde ikke beskrevet drømmen og dessuten var det en helt uskyldig drøm, og jeg ga ikke utrykk for noe annet enn det. Både jeg og mannen min var overrasket over noens reaksjoner.

I vårt forhold så vet vi hvor vi har hverandre, vi har vært gift i 15 år og vet akkurat hvor grensene går, så det var ikke i mine tanker at noen kunne synes det var rart at jeg skrev det jeg skrev, for meg var det bare komisk og artig.
Ved noen anledninger har han møtt på kvinnelige kjendiser som han har blitt kjent med gjennom sin radiojobb, og da kan han ha gitt dem komplimenter og en god klem og sagt noe som f.eks «Ja DER er dama mi» eller noe i den duren. Hvorpå jeg ikke reagerer i det hele tatt, mens andre kanskje ville reagert. En av kjendisene vi hilste på en gang så litt bekymret på meg med en gang som «stakkars deg» liksom, men da hun forsto at jeg var helt med på notene og ikke var såret, men bare trygg, ble det bare latter og mer tull.

Mannen min er en som er veldig flink til å gi komplimenter, ikke bare til kjendiser, men også til meg. Jeg lurer aldri på hva han synes om meg. Og det ER forskjell på hvilke komplimenter han gir da. Ingen andre enn meg får komplimenter for rompa, for eksempel. Jeg hadde kanskje reagert litt hvis andre fikk komplimenter og jeg aldri fikk noen.

Hvordan er det med dere andre par? Hvem av dere blir sjalu eller ikke hvis den andre har en drøm om en gammel kjærste?

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

10 Comments:

  1. Vi har det på akkurat samme måte som dere 🙂 Og det er sååå deilig 🙂

  2. Det må være så deilig når man har vært sammen i så mange år og kjenner hverandre så godt at man ikke har noen tvil. For meg som er i en datefase er det IKKE noe gøy å tenke på hvor flott eksen til han jeg dater er og alle de årene de hadde sammen. Jeg drømte til og med at han fortalte meg at han hadde bestemt seg for å prøve med eksen igjen. Jeg voknet og kaldsvettet og kjente at dette er ikke noe morro!! 😛

    Men det var heldigvis bare en drøm og jeg vet at i en bli kjent fase vil det være slik usikkerhet innimellom. Verdt det, når helheten er så bra 🙂

    • Lykke til videre, Ane! Jeg for min del kan bekrefte at alt er så mye mer avslappet nå etter så mange år. Jeg var ikke like overbevist i de første årene. Du får slutte å drømme sånne ukoselige drømmer:)

  3. Er ganske likt som hos dere. Mannen min er god venn med den ene eksen sin den dag i dag, og hun har passet den eldste ungen vår =) Veldig greit med et avslappet forhold til sånt!

  4. Hehe ja man kan drømme mye rart 🙂 Er jo sånn her også, godt at det er litt sånn etter mange år 😉

  5. Det er mange menn i mitt liv. I en periode var jeg dirigent i et mannskor, og da var det spesielt mange menn i mitt liv. Men det er jo bare Sven som er mannen i mitt underliv. Saa det er ikke saa vanskelig aa holde styr paa dem egentlig. 😉

  6. Vi har en grei regel: Hvis en av oss gir noen andre et kompliment, man man gi partneren to.

Comments are closed