Hjemmelagde fiskepinner = nam

Jeg kjøpte fisk fra fiskebilen her om dagen med tips fra fiskemannen om å lage fiskepinner selv. Han skrøt sånn av den fantastiske fisken og jeg kjøpte fisk for 1400 kr. Det er sikkert en helt bra pris for veldig bra fisk, den kommer jo i fryser innen 90 min og greier og blir ikke fraktet fram og tilbake fra kina sånn som fisken i findus fiskepinner, som jeg forøvrig synes er god.

Vel, det skulle være så enkelt å lage det selv, og det var deg også, faktisk. Jeg delte bitene i tre fine biter og dynket de først i mel, salt og pepper, så i pisket egg, så i knust cornflakes. Deretter rett i stekepanna.

 

 

Og de var GODE!!!

Dette var noe ganske annet enn ferdigkjøpte, ja! Og mye mer fisk i de også!
De må spises med en gang, da er de best og mest sprø.

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Takker for tipset! Sto i går kveld på butikken og tenkte på å kjøpe slike findus produkter til fiskesuppa som jeg tenkte hadde vært godt til lunsj… Men ble så skuffa, jeg viste jo at noe var utenlands pakket og fisket, men jeg hadde ikke trudd at flertallet var det… får bli flinkere til å kikke i fiskedisken litt oftere. vil jo ikke at maten skal ha reist halve jorda rundt før den kommer på fatet…
    Ha en fin dag!

Comments are closed