Det deilige rotet

I en god stund nå så har jeg vært veldig oppsatt på å ha det ryddig. Det er deilig å ha det ryddig. Men til gjengjeld så har jeg ikke fått gjort så mye annet heller, enn å rydde.

Den siste uken har jeg vært syk og har vært nødt til å senke skuldrene og sette ned tempoet. Så da har jeg på en måte kommet med dit jeg var før. Altså for en god stund siden da jeg pleide å ha det som i dag hver dag.

I dag har jeg vært så glad! De siste dagene har jeg fått gjort masse. Har ikke rydde som en gal, men jeg har gjort mye annet morsomt! Jeg sa til mannen min i dag; » Se så rotete det er her nå, er ikke det deilig?»

For det er jo ikke sånn at det er gammelt rot. Det er masse hobbygreier som er et tegn på at barna har kost seg og laget gaver til bestemor som har bursdag i disse dager, og det er leker som har blitt lekt med i dag. Sånn vanlig rot som det blir av 7 barn i huset (det er de fem i midten som forårsaker mest rot, da).

Jeg er glad på tross av at det er rotete her nå, fordi jeg har hatt det så gøy! Jeg har sydd nesten helt ferdig et lommeteppe som skal henge i gangen, og av restene har jeg sydd to grytekluter! Sånt synes jeg er så gøy!

Grytekluter

Og rotet; det tar vi i et jafs i kveld, 15 min alle sammen.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Høres ut en som en herlig dag =) Rotet går ingen vei, her har vi gitt opp å rydde oss gjennom dagen. Rydder på kvelde, unntatt kjøkkenet som tas fortløpende da 😉 Mamma får helt spader når hun er på besøk for det er jo leker «Over alt» *ler*

Comments are closed