Har du nok leker?

lekmer.no kan du få kjøp alt mulig av leker til både gutter og jenter fra baby og oppover. Jeg ble overrasket da jeg tok meg en titt på lekmer.no og fant at det var alt fra lego til tegne og malesaker. Veldig mye også. Og faktisk også masse utstyr til baby.

Denne babygymen så jeg i en butikk i dag faktisk og til en høyere pris enn hos lekmer.no.

Denne babygymmen så jeg i en butikk i dag faktisk og til en høyere pris enn hos lekmer.no.

Jeg ønsker meg et elastisk bæresjal! Og så fant jeg det her:)

Jeg ønsker meg et elastisk bæresjal! Og så fant jeg det 🙂

Her finner du det du leter etter, fra kjente merkevarer som Disney, NameIt, Lego, Brio og fler.

Det som også er bra er at de fører artikler som er i skuddet. Du finner et stort utvalg fra Lego med populære serier som Ninjago, Chima, Brain Hero, Lego Friends og et enormt stort utvalg i Barbie.

Hero Factory er veldig populært hos min 9-åring!

Hero Factory er veldig populært hos min 9-åring!

6-åringen min hadde blitt veldig glad for Rapunzel.

6-åringen min hadde blitt veldig glad for Rapunzel.

 

8-Åringen min hadde digget denne Monster High-dukken!

8-Åringen min hadde digget denne Monster High-dukken!

 

 

 

 

 

 

 

Du finner også massevis av både spill til DS, og også mange puslespill for alle aldergrupper og også brettspill.

Jeg er så glad for at brettspill ikke er gått av moten. Da jeg var liten gikk det mest i ludo og stigespill, men nå er det jo flust av morsomme spill å velge mellom!

lautapelit-familiespill-pingwin-deluxe

Faktisk så er det et utrolig utvalg av spill til både de helt minste opp til voksne. Du finner spill med kjente figurer fra film og tv, som Biler, Hello Kitty, Smurfene og fler. Spill som introduserer tall og bokstaver finner du også, og spill om utfordrer kunnskapen hos både små og store. Her er det noe for enhver, det er helt sikkert!

Ikke glem å ta en titt på klærne! Her finner du god kvalitet som «Ticket to Heaven» som har superfint og bra regntøy!

Didriksons, Lue, Biggles cap, Opti blue

Denne tøffe lua er fra «Didriksons». Jeg tror den hadde vært rå-fin på min tøffe lille 3-åring.

12-åringen hadde syntes det var kult med «Angry birds-sengesett, det hadde forresten 14-åringen også likt veldig godt! Eller faktisk alle sammen, når jeg tenker etter.

angry-birds-sengetoysett-150x210-o-50x60-cm

 

Som du skjønner så har jeg sjekket ut denne siden ganske nøye, både hva utvalg og priser angår. Jeg har begynt å handle endel på nettet. Jeg sparer mye tid på det, og prisene her har jeg ingenting å utsette på.

Jeg reklamerer ikke for sider og produkter som jeg ikke kan stå for. Det er endel jeg takker «nei» til å gjøre et samarbeid med. Det må passe på bloggen min og jeg må kunne stå inne for det. Men lekmer.no vil jeg trygt anbefale videre til andre. Her kan du trygt ta en titt innom!

Tommel opp fra meg!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Ja, jeg har nok leker 🙂 Meeeer enn nok, og vi har nesten ikke kjøpt noe av det jentene har. Jeg kjøper så lite som mulig, både av klær, leker og duppeditter og styrer derfor unna nettbutikker. Handler heller det jeg trenger til en dyrere pris i butikk, enn å handle på nettet, for da blir det alltid til at jeg kjøper mer. Flere ting = mye søppel, ikke bra for miljøet og ikke bra for lommeboken for de av oss som er forsiktig med hva vi bruker pengene våre på 😉

    • Ja. det blir fort mer enn nok leker:) Kunsten er å holde orden på alt. Barna mine elsker å kle seg ut og å drive med hobby og å spille spill. Sånne ting trengs å fornyes og byttes ut med jevne mellomrom, det er jo forbruksvare. Jeg har en million pærler, men trenger stadig å fylle på med farger, maling, blyantspissere og puslespill og spill. Sånn til jul synes jeg det er spesielt greit å kunne handle på nett, faktisk, og også handle på nett når det er gode tilbud. Jeg rasker gjerne med meg ting med bra pris i butikker også, så jeg kan ha et lite gavelager. Det har jeg hatt nytte av flere ganger:)

Comments are closed