Ekstra lang arm

Jeg hater hjørneskapet vårt! Det på kjøkkenet. Jeg hater det rett og slett. Det er plass til veldig mye inni der, men åpningen er så liten og det er så vanskelig å finne ting inni der. Det blir jo fort fullt i et skap og når jeg da skal ta ut noe, må jeg gjerne ta ut noe annet for å kunne romstere inni der. Grrr…

Men det var egentlig ikke det jeg tenkte å dele, da. Jeg er ikke så veldig høy, i alle fall ikke så høy at jeg rekker opp til øverste hylle. Det er der jeg har baketing og dessert-ting. Jeg har plassert det øverst fordi jeg (liksom) ikke skal bruke det så ofte uansett.

Ekstra arm

Altså, for å få tak i det som er der oppe, bruker jeg en plukker. Den er kjøpt på biltema og den er helt perfekt til å ta ned ting der oppe fra. Genialt!

God helg!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Silje mamma til Robin og Kasper

    hehe ja da er det kjekt med et hjelpemiddel 🙂

  2. Jeg er helt enig at det er vanskelig å få tak i ting i hjørneskapet. Jeg må hente en stol og klatre opp på den for å få tak i ting på øverste hylle. Kanskje jeg også må kjøpe en sånn plukker 🙂 Artig å lese bloggen din!

  3. Haha, en sånn kunne jeg trengt sånn generelt i livet 😉

Comments are closed