Skattejakt på fyllinga!

I går var barna så greie å hjelpe til med og fylle bilen med planker og sånt som lenge har ligget i en haug bak garasjen. Det var en fryd å bli kvitt alt! Men det mest fantastiske skjedde da jeg satte meg inn i bilen for å dra fra fyllinga. Bagasjedøra på bilen foran meg ble åpnet og jeg skimtet en gammel kjøkkenhylle. Jeg var kjapt ute av bilen igjen og den flotte hylla havnet straks i min bil sammen med en sinkbøtte også. Blid og fornøyd dro jeg derfra! Men jeg hadde en klump i magen for det var også en stor blå gammel koffert i den andre bilen som jeg skulle sett litt nærmere på, men jeg ville ikke være for innpåsliten. Men det skulle jeg vært!!

Men uansett, sjekk den flotte gamle hylla som sikkert har stått i en kjeller eller garasje i mange mange år.
Gammel hylle

Jeg vasket den og alle skuffene.  Skuffen lengst til høyre fikk jeg nesten ikke ut. Men etter å ha vasket godt, går den fint både ut og inn 🙂 Den nederste delen hvor det kun var èn glassflaske igjen, tok jeg bare av og syntes det ble en perfekt plass til kokebøker!

Flott hylle!

Raden med 9 hull bortover tenkte jeg at jeg kunne lage ramme av. Vi er 9 i familien, så da blir det ett bilde av hver av oss!

For et sammentreff! Hadde jeg dratt 2 minutter før fra fyllinga, hadde jeg ikke sett denne hylla. Jeg er sååå glad for at jeg fikk den!

Jeg var også innom gjenbruket på vei fra fyllinga. Det er utrolig hva folk kaster. Jeg så en gammel, skikkelig gammel barnevogn. Den var hel og nesten ikke noe rust. Den hadde noen altså KASTET! Jeg får helt vondt i magen av å tenke på det. Prisen var satt til 3500 kr. Og det synes jeg den er verdt. (Jeg kjøpte den ikke altså).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. mamma til storebror og lillebror

    ÅÅå få fin!!! Der va du heldig :))

  2. Kjempefin! Det er som man sier, rot for en, skatt for en annen. Vi burde bli flinkere til å annonsere ting for å gi bort, mye av det vi føler ikke har noen verdi kan fremdeles brukes. Lettere å kvitte seg med noe også når man kan gi det bort.

Comments are closed