Hvem vil ha Ostepopp?

Vi har noen søte kattunger her hjemme nå. Den ene er orange og siden han ligner på en ostepopp så kaller vi han for «Ostepopp».

Ostepop og lakris 2

 

Kattunger er så søte når de ligger i en haug å sover. Vi hadde besøk av kjær familie i helgen og da ble det foreslått at vi kunne kalle den sorte for «Lakris». Så her ligger altså Ostepopp og Lakris i skjønne harmoni!

De fire kattungene er klare til å gis bort i slutten av august, så vi må kose oss masse med dem nå de siste to ukene.

haug

 

Her er kattemamma med tre av kattungene. De er så søte når de ligger i en haug og sover!

Noen som vil ha en kattunge? To av dem er halvveis gitt bort allerede.

Ellers står alt på hodet her hjemme nå da vi holder på å forandre veldig mye på kjøkkenet og så skal stua males. Det er mye som skal gjøres nå på tampen av sommerferien:)

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. «åhhh de er så søte, kan vi ha dem?» sa fireåringen min 😉 Vi har planer om å adoptere en katt i løpet av høsten da vår kjære Sussi desverre gikk hen å ble påkjørt i April 🙁 Barna savner henne og vi savner henne og vi har lovet dem at vi skal få en ny katt. Men vi skal reise bort i høstferien så er ikke klare for katt før etter det, og så er det det med belligenhet da, aner ikke hvor i landet du bor? Max en times kjøretur for å hente katten er kriteriet vårt (for kattens beste…)

  • Vi holder til i Rygge.
   Skjønner jo at barna savner en katt å kose med. Dere får tenke på det og vurdere om det er verdt en tur hit:)

 2. Rygge er ikke sååå langt unna. Vi bor i Drammen, så det går vel nesten på times grensen vår når Oslofjord tunellen er åpen.

  Men, så var det det med høstferien da.. Vi er ikke hjemme igjen før 4 Oktober. Det blir vel kanskje litt sent?

  • Ja, det blir kanskje litt sent. Men om ingen kommer å henter en siste katt, så kan jeg jo si ifra. Vi vil jo gjerne få gitt dem bort. Har dere ikke mulighet til at noen kommer å mater og koser litt den uken?

 3. Vi kunne nok fått noen til å se etter katten den uken, men siden den er helt «ny» vil vi ikke reise bort en hel uke 😉 Kan du ikke sende meg en epost om du ikke har fått gitt den bort? 🙂

Comments are closed