Kult skap!

Jeg holder på med å frigjøre gulvplass over alle tenkelige steder i huset. Samt redusere antall flater hvor man kan slenge ting fra seg så det blir rot. Jeg klarer ikke å holde en kommodetopp ryddig i stort mer enn en dag.

På jenterommet har jeg byttet ut en lav lang hylle med et gammelt kjøkkenveggskap. Frontene er malt med tavlemaling.

Dette kjøkkenskapet hadde vi faktisk på et kjøkken fra da jeg var liten. Det er blitt brukt mange steder siden den gang, og nå altså på jenterommet. De har en side hver av skapet. Toppen dekoreres med bamser.

skap

 

skap 2

 

Jeg synes det ble kjempefint. Fikk også frigjort gulvplass som jo barn aldri får nok av:)
De blomstene på veggen har jentene malt selv for lenge siden.

Det er så deilig med alle prosjekter en blir ferdig med! Da jeg trodde jeg var ferdig med dette skapet, fant jeg ut at den ene døra hadde jeg malt tavlemaling på feil side. Så da måtte jeg jo male på nytt og med tilhørende herdetid. Sånn er det!
Men jeg ble veldig fornøyd med dette skapet. Synes det er så koselig å kunne gjenbruke ting.

Ha en fortsatt fin dag. Jeg har vært på farta i hele dag, og snart skal jeg ut igjen!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook hvis du liker det du leser her.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Så flott!! Synes det ble utrolig bra! 😀

 2. Veldig stilig!
  Tavlemaling er genialt, vi har malt hele utsiden av badedøra 😛

  Skal se etter et liknende skap når loppis-sesongen er i gang igjen, og ordne noe tilsvarende på jentenes rom!

 3. Luurt! Og stilig 😀
  Du er jammen flink til å få unna sånne maleprosjekter! Det er en skikkelig høy terskel for meg, å sette i sving med penselstyr og griseri… Har en haug med ting og tang jeg skulle hatt malt, alt fra tallerkenhyller til barnemøbler…

  • Men nå har jeg faktisk fått meg et eget rom til denslags, og da er det mye greiere å få gjort det:D

Comments are closed