Oppdatering: kjøkkenkaoset!

Her er oppdatering angående kjøkkenet: Skjenken er fjernet og forandringen er en fryd for oss!

kjøkken

Vi merker at den nye løsningen på kjøkkenet virkelig fungerer for oss. Det visste jo jeg (interiørkonsulenten) at det ville. Hehe.

kjøkken 2

Så altså, fra å ha en stor fin og ROTETE skjenk, med en bortkastet flate på hele 180 cm, samt ca 120 cm dødplass – to kroker som samler opp rot og som ikke er til nytte, har jeg nå fått: 180 cm skrivebord med plass til tre pc-er, kjøleskap og fryseskap, matskap OG rengjøringsskap! Da slipper jeg å ha mopp og feiekost stående i kjøkkenåpningen! Hurra!
Rengjøringsskapet som du ser omtrent rett frem på bildet over, mangler skapdør. Jeg må finne en egnet skrue, men det kommer.

kjøleskap

 

Her er en av mine to nye bestevenner. Vi er ikke vant til så stor plass i kjøleskapet, så her ser det veldig tomt ut. Men det fyller seg nok snart opp!

Skjenken må vike til fordel for pc-er og kjøle-og fryseskap.

Skjenken må vike til fordel for pc-er og kjøle-og fryseskap.

Her er hvordan det så ut før. På begge sider av skjenken var det kroker som samlet opp rot og alskens ting. Helt ubrukelig plass!

pc krokVi har fått plass til tre pc-er på rekke og rad. Det trengs når man er så mange. Her sitter Eskil og jobber på Multi (matematikk). Det er jo fint at han veksler litt av fra Minecraft:) Min pc er helt til høyre.

Noe av det som er veldig funksjonelt også, er at matskap og kjøleskap er midt på veggen her. Sånn at det er er kort avstand til både bordet og benken! Før var kjøleskapet der hvor rengjøringsskapet er, og det ble så utrolig trangt hele tiden, for det stod jo alltid noen ved benken der og ordnet mat.

Nå mangler jeg bare et par hyller til kokebøkene som foreløbig ligger i en bunke på benken.

Vi har nye lamper over bordet også som faktisk lyser opp bordet. Vi sitter mye der med lekser. Og den forrige lampa var en kjempefin lysekrone. Men den var finere enn den var funksjonell for å si de sånn. Og etter noen år så manglet den halvparten av prismene (noen vært borti det samme?).

Vel, denne forandringen har blitt akkurat så fantastisk som jeg håpte, eller nesten bedre.

Men nå som skolen er satt igang, er det kommet opp lapper på kjøleskapet. Det liker ikke mannen min. Jeg synes det er superpraktisk. Og så er det midt i kjøkkenet og alt så jeg har informasjonen lett tilgjengelig. Men han skal i allefall få inn alle timeplanene på ETT ark. Da blir det jo litt mindre.

Og jentene er glade for at de har fått hvert sin lekehytte på rommet:

papp

Den lave hylla som står der til høyre er nå borte og det veggskapet er akkurat hengt opp istedenfor. Masse god gulvplass! Disse hyttene kommer ikke til å være i huset vårt så lenge merker jeg:)

Her er kaoset og litt om prosessen.

Ha en fin kveld!

Linda

Lik Absolutt Hjemme for oppdateringer om hva som skjer hos oss.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

12 Comments:

 1. Mammatiltogutter

  Først og fremst imponert av det ryddige oversiktlige kjøleskap :))
  Dere har et veldig fint kjøkken, har sett på lignende selv!! :))

  • Ja, altså ang ryddig kjøleksap; Vi fikk jeg jo for bare noen dager siden så vi har rett og slett ikke rukket å rote der engang. Bare flyttet over fra det gamle:)
   Takk for at du likte kjøkkenet vårt:) Det var hyggelig!

 2. Wow, det ble jo kjempe bra! Utrolig hvor stor forskjell en ting kan gjøre!

  Har fulgt med på bloggen din lenge nå, og det er stadig ting jeg blir inspirert av! Både når det kommer til oppussing, økonomi, mat og fritid! 🙂

  • Så hyggelig å høre at du liker bloggen min og spesielt at du finner noe inspirerende innimellom! Takk for det. Det varmer:D

 3. Det ble fint! Og godt å se at det er flere enn oss som ender opp med veldig mange flasker med sennep…

  • Hehe, uff ja de sennepsflaskene. Hver gang man er tom for ketchup, så kjøper man jo sennep også i farta, for man husker jo ikke helt hvor mye man har igjen:) Da blir det mange sennepsflasker. Hahah!

 4. Haha, kjenner til sennep-«problemet», her og er det vel 1 ketchup og 3 senneper.. 😛

 5. Dette ble kjempefint – jammen godt når forandringene fungerer etter planen som her! Jeg har også veldig sansen for å ta et oppgjør med rotet ved å identifisere stedene hvor det lettest samler seg hauger og forsøke å finne alternative løsninger… Her går det mye i kurver og kasser på strategiske steder for å samle opp rotet. Og så har jeg gjemt magnetene, for jeg liker som Dan heller ikke løsark på kjøleskapet! Til nød kan de henge på skapdørene – på INNSIDEN! 😀

  • Takk for det, Kristin! Denne forandringen gjorde oss godt! Alle liker ikke ark på kjøleskapet, hehe. jeg skulle gjerne hatt noen bilder der også, jeg:) hehe

 6. Så flinke dere er. Du er min hjemmemammainspirasjonskilde 😉 Får så mye tips og råd fra deg 🙂

Comments are closed