Mye å holde styr på

Jeg har pleid å merke diverse ting som barna har med på skolen og turer og slikt ved å bruke markeringsteip (av alle ting). Jeg skriver navnet til barnet på med penn. Markeringsteip har jeg liksom alltid liggende rundt.

Men nå har jeg faktisk gått til anskaffelse av merkelapper til å klistre på. Jeg har valgt en univeral tekst, men bare Etternavnet, gatenavn og nr, og foreldrenes telf.nr. Matbokser og termoser brukes jo om hverandre her så da er det mest praktisk slik:)

Denne hadde eldstegutten med på leir i sommer. Hvis et barn er litt distrè er det ekstra smart å merke:)

Denne hadde eldstegutten med på leir i sommer. Hvis et barn er litt distrè er det ekstra smart å merke:) Han merket støvlene sin også, og vannflaska og godteriboksen:)

Jeg liker alt som kan gjøre hverdagen litt enklere, så det å ha en rull med klisterlapper lett tilgjengelig er helt supert. Det er jo mye kjappere enn å ordne med maskeringsteip og penn, for en penn finn er man jo aldri når man har dårlig tid.

Du får kjøpt lapper som tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin! Hvor enkelt går det an å få det liksom? 😀 Herlig!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Jeg har begynt å bruke fargeklistrelappene til Askeladden navnelapper. De du bruker så ut til å være litt billigere, men de fra askeladden kan brukes både på klær og ting. Merker alt med etternavn og telefonnummer slik at lappene kan brukes av begge barna (SFO ville visst helst ha fornavn og klasse, men at jeg skal merke hvert år…). Kjekt å ha lettvint merking, for da kommer det meste hjem igjen.

Comments are closed