Vafler!

I dag stod valget mellom rabarbramuffins og vafler til dessert. Jeg stemte for rabarbramuffins, men flertallet stemte vafler. Så da ble det vafler.

For en fantastisk gjeng! Vi er  er såååå heldige!

For en fantastisk gjeng! Vi er er såååå heldige!

Hvor søt er det egentlig mulig å bli, lurer jeg på!

Hvor søt er det egentlig mulig å bli, lurer jeg på!

Det er så koselig når alle er samlet rundt bordet. Det synes også Mika. Han fryder seg når han kan se alle menneskene sine!

Fortsatt fin søndagskveld, og ha en fin kommende uke:)

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. hei. har sett en del på tlc i det siste, der går «sister wifes». Der nevnes mormoner og den troa du har. Bae lurer på hva dine tanker ang polygami (flerkoneri ) er? Selv om det ikke er lov i norge, så lurer jeg litt på hva dine tanker om det er…

    • Hei hei! Jeg vil ikke ha en kone til, nei 🙂 Det er heller ikke praksis i vår kirke. Men utbrytergrupper av den kirken vi tilhører praktiserer det vet jeg. Noen ganger tuller jeg og sier at det hadde vært veldig praktisk med en kone til. Haha. Men det er bare tull altså:)

  2. Vafler er godt, og helt klart favoritten her i huset.
    En flott gjeng du har 🙂

Comments are closed