Når det blir for trangt i senga..

Vi har to barn som sover fast i vår seng. Da nr 7 ble født, måtte nr 6 sove i en egen seng ved siden av vår. Han godtok det, men ofte havnet han i fotenden av vår seng, eller ved siden av meg og baby. Men da ble det litt trangt slik at jeg enten flyttet meg og baby til fotenden, eller jeg flyttet nr 6 til fotenden. Men det var også andre som av og til trengte å komme til oss på natten.
Jeg synes det er koselig når noen kommer og jeg synes de skal kunne få lov til å komme ved behov.
Men jeg vil jo også gjerne ligge behagelig selv også. Nr 6 som er 4 år vil helst gjerne sove hos mamma og pappa fortsatt, og det synes vi bare er koselig.
Så løsningen ble å utvide vår 160 cm brede seng med en 90 cm bred madrass til, slik at sengen nå er 250 bred. Og DET er forskjell det!

stor seng Vi fjernet sengerammen og har satt bein på tilsammen tre rammemadrasser. Resultatet er større plass på gulvet foran skapet OG større sengeplass. Siden sengen før stod midt på veggen med plass til å gå i seng fra begge sider ble gulvplassen spredd veldig. Men nå når sengen står i et hjørne er gulvplassen samlet, noe som gir mye bedre utnyttelse av rommet og det dekker våre behov.

Nå er det plenty av plass til oss 4 som sover der fast og også til et par små kropper til som kanskje trenger et trygt sted å komme om natten.

Dette er noe av det smarteste vi har gjort tror jeg:) Vi er veldig fornøyde med denne løsningen. Det kan jeg virkelig anbefale!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Mammatiltogutter

  Har tenkt på og gjøre det sånn selv !!! ser jo ut som dere får plass til hele familien der nå, alle 9 + svanen 😉 hehe

  • Svanen kan gjerne være der også:) God plass til alle er det, og det er så deilig å legge seg i en oppvarmet seng <3 Det er så superkoselig å sove sammen med de to minste!

 2. Hege (artigforkidsa)

  Ha ha ha, helt perfekt! Så lurt!
  Det er mange her i huset som drømmer om et soverom med baaaare madrass på hele gulvet. Vi er ofte 4-5 og kanskje seks i senga, men da ender det med at mannen rømmer og legger seg i en ledig køyeseng 😉
  («Mange ganger har jeg ønsket meg en eneste stor madrass på hele soverommet.
  Så alle kan sove der.
  Alle utenom meg.
  Man rekker å tenke mye med førti små tær i trynet.
  Og mann på tvers.» sitat fra bloggen hi hi)
  Ha en fin kveld!

  • Jo mer madrass jo bedre. Egenlig skulle jeg gjerne hatt madrass fra vegg til vegg, men mannen synes det er greit å kunne sette beina ned i gulvet på siden. Så det er vel greit da:) Hehe, ja jeg var lei av å få føtter trykket på meg både her og der og våkne med et avtrykk av tær i fjeset og et kne i ryggen:D

 3. 🙂 Vi har madrasser over hele rommet på 3,6 m bredde, bortsett fra en halvmeters stripe ved fotenden, der døra er. Kjempepraktisk og veldig deilig 🙂 Alle som vil kan sove der, og som sjøstjerner om de vil 🙂

Comments are closed