Ville du blitt med på dette?

Vi fikk en forespørsel for en liten tid tilbake om vi ville være med på en tv-innspilling i en serie på en tv-kanal.
Da skulle et av barna våre bytte familie med et annet barn i noen dager. Og disse barna som byttet familie skulle da få leve den andres liv i disse dagene, med alt som hørte med.

Vi takket altså nei til dette. Jeg tror at hvis en som er enebarn hadde prøvd å bo i vår familie noen dager, så hadde han fått litt sjokk, er jeg redd. Tenk om opplevelsen ikke hadde vært bra? Det hadde jo vært kjempeleit!
Og så tenker jeg at det kanskje hadde vært litt slitsomt på en måte å hatt en gjest her hele tiden i flere dager. En vi ikke kjente fra før overhode.
Det ble ikke aktuelt for vår det. Vi trengte ikke lange tenketiden for å svare nei på dette.

Men det skal bli spennende å se serien på tv når den kommer. Kanskje det ikke hadde vært så skummelt likevel?

Hva hadde du svart på en slik forespørsel? Og hvorfor hadde du svart det du ville ha svart?

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

9 Comments:

 1. Nei, hadde vært min første reaksjon 🙂 Haha, jeg er alt for hønemor. Og la f.eks noen andre ha babyen? Nei nei nei 🙂

 2. Hadde nok sagt nei til det ja :p

 3. Nei, det kunne ikke falt meg inn. Tenker også at barnet mitt hadde følt seg utilpass hos noen andre 🙂

  • Ja, ikke sant, tenkt om han hadde fått hjemlengsel? Det ville vært aktuelt for et barn mellom 10 og 12 år da så ikke helt små. Men tanken på at ungen min skulle være hos noen han ikke kjenner var ikke så bra nei.

 4. Om vi hadde kunnet bytta våre 5 mot et barn, da hadde jeg nok glatt svart JA!! Hehe… Neida. Jeg hadde svart NEI! Det er helt uaktuelt for meg å skulle gjøre noe sånt! Jeg kan godt låne bort barna noen dager til besteforeldre, men jeg ville ikke at barnet mitt skulle vært hos noenfremmede. Jeg kunne også godt passet et barn jeg kjente,sånn hvis det skulle skje noe som gjorde at foreldrene måtte hatt barnepass(sykehus innleggelse eller lignende). Jeg ville nok ikke hatt et helt fremmed barn hos meg,jeg hadde nok syntes synd på barnet og tenkt at det antagelig hadde følt seg veldig utilpass.

 5. Skjønner ikke hva hensikten med programmet skal være. Er det underholdning at barn blir plassert hos vilt fremmende og lengter hjem? Dersom jeg hadde klart å finne noe positivt for barnet mitt å lære og han selv hadde lyst, muligens. (Må anta at jeg kunne være 110% sikker på at det var trygt og at han ville ha det bra). Men sannsynligvis ikke. Nå er den største min vant til å være borte, veldig sosial og ville nok taklet det godt, men nei, jeg tror nok ikke jeg ville vært med på det.

  For noen år siden gikk det en serie om «tenåringsforeldrene» som lånte barn i ulik alder for å se hvordan det var å være foreldre. Foreldrene kunne overvåke 24t i døgnet og kunne gripe inn dersom barna ikke hadde det bra. Selv det konseptet ville jeg vært skeptisk til.

  • Jeg synes igrunn det hørtes ut som et morsomt konsept, der barn får prøve å se hvordan det er å leve i en annen familie. Bli litt kjent med andre mennesker og tradisjoner og kulturer. Men måtte såklart har vært et barn som er tøff og utadvendt og takler en liten omstilling. Jeg tror nok min 10-åring hadde taklet det. Men han hadde ikke villet bo hos noen som røyker, bare. Greit nok det. Jeg ville nå heller ha ham her hos meg:)

 6. Eg hadde nok og sagt nei. For mye av de samme grunnane som deg. Det å få besøk av en du ikkje kjenner, og ha den der i lang tid kan bli både krevende og slitsomt.. Tungt og, for tenk om ungen ikkje hadde trives? Nei fysj.. Eg kunne ikkje tenkt meg det. Men blir spennande å se det på tv ja 😉 Kan jo vere att vi tenker litt «vanskelig» om du skjønner, og det går som smurt 😉 Hehe..
  Blir spennande å se 🙂 Kleem

 7. Huff nei og nei, er det noe kjekt for ungene da? Å være på besøk hos fremmede mennesker :/

Comments are closed