Bloggeren Stephanie Nielsen fikk brannskader på 80% av kroppen, hun hadde da 4 barn under 6 år..

Det setter ting litt i perspektiv å høre om andres utfordringer.
Har du hørt om Stephanie Nielson?

Hun og ektemannen ble skadet i en flykrasj, og hun lå i koma i fire måneder. Hun hadde brannskader på 80% av kroppen. Da hun våknet og fikk se seg selv, ville hun ikke at barna skulle få se henne. Hun tenkte det var best at hun heller kunne få dø og forsvinne ut av livet deres. De kunne heller huske henne slik hun var før ulykken.
Men hun overlevde. Jeg blir så utrolig rørt av hennes historie.
Du kan besøke hennes blogg her.

Hun har vært gjest hos Oprah.

Hun har skrevet bok om sin opplevelse og hvordan det har gitt henne en ny styrke og et større perspektiv på livet.

Hun hadde 4 barn før ulykken og har i ettertid fått et barn til.

Hvis du googler navnet hennes finner du mange innslag fra diverse tv-stasjoner.

Jeg blir ydmyk og føler så stor takknemlighet for alt det gode jeg har i livet og alle de gode menneskene jeg har rundt meg. Og jeg blir takknemlig for meg selv, at jeg fungerer og kan ta del i livet til barna mine. Jeg kan tenke på det når jeg synes ting er slitsomt og vanskelig. Jeg ER i allefall her og morsrollen og familien er det som betyr mest av alt her i verden.

«Beauty and motherhood are the same ting.»
Stephanie Nielson

Vel, trykk på linkene og gjør det klar til å bli rørt!

Linda

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Cathrine Apelseth-Aanensen

    Jeg møtte faktisk Stephanie da jeg var i USA sist. Hun har en utrolig flott og søt personlighet. Hun er et slikt menneske man bare liker med en gang.

Comments are closed