Sensasjon!

Det er ikke ofte det skjer (kan ikke huske sist) at jeg spiser middag alene. Men det skjedde altså i dag.
Vi skulle egentlig på Spenst alle sammen, men siden Lilli ikke er i form, ble jeg hjemme med henne. Hun sov på sofaen og Mika sov også. Så dro alle de andre ut av huset, Silje var hos noen venner. Dermed var det kun meg til middag. Det var rart.

mat

Mens det fortsatt er litt rolig her tenkte jeg at jeg skulle sortere alt det smågreiene som er i hylla over pc-ene. Jeg har tatt vare på isbokser i det siste som er en fin størrelse til å sortere hobbyting, blyanter, farger, teip og lim og sånne ting i. Jeg skal også markere utenpå boksene hva som er inni. Nå er det blitt slik at jeg må lete gjennom alle boksene for å finne et viskelær. Det blir for slitsomt, sånn vil vi ikke ha det, det tar for mye tid og skaper unødig stress. Skal jeg ha et viskelær eller teip orker jeg ikke å måtte bruke evigheter på å lete igjennom alle boksene før jeg finner det.
Så nå skal jeg sorter litt her, før det ramler inn både mann og barn igjen.

Kollasjer 2Har du forresten sett de supersmarte organiseringstipsene til Alejandra? Jeg blir veldig inspirert av henne. Hadde jeg hatt to uker helt fri, altså huset for meg selv i to uker, skulle jeg ha organisert alt fra toppetasjen til kjelleren!

Ha en fortsatt fin kveld!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Bare lurer litt på om det går mye penger til klær nå på høsten/vinteren når alle trenger høstjakker, vinterjakker, dresser, sko,støvler, vanter, hansker, tynne luer, tykke luer, ull, fleece osv? Må jo bli fryktelig dyrt..? Eller arver alle av de største? Barn vokser jo og trenger sjenerellt nytt tøy ofte, kjøper du mye klær til de, eller arver de vanlige klær også? Er du noe du er intr. i å lage et innlegg om? Og du trenger jo selvfølgelig ikke svare på¨ting du syns vi andre ikke har noe med!:)

Comments are closed