Hvor er den derre adventsstaken da?

Ja, jeg har jo forberedt meg godt jeg. Jeg tenkte at jeg skulle finne frem julestjerne og adventsstaken på lørdagen, sånn at alt var klart til 1. desember. Men jeg ble opptatt med å hente barn og her og der. Vi hadde bursdagsfering for Silje dagen før, på fredagen og spredd søsknene litt rundt omkring, og så måtte de hentes på lørdagen, og det tar alltid litt lenger tid enn planlagt når man henter hos bestemødre:)

Vel, så på søndag måtte jeg opp på loftet å lete litt.

Oj, et gammelt brev til mitt gamle jeg. Kan det være fra en gammel kjæreste tro?

Oj, et gammelt brev til mitt gamle jeg. Kan det være fra en gammel kjæreste tro?

Lenge siden jeg het "Olsen"

Lenge siden jeg het «Olsen».

 

Den oversizede julestjerne fra i fjor oppdaget jeg at var ødeleagt. (Dan Richard, hvorfor er den store stjerna som du hater ødelagt??)

Vel, så ble det den lille stjerna da. Det er greit, for en store var egentlig litt for stor, jeg så ikke hvor stor den var da den var brettet sammen.

Men den funker fint til å kle seg ut som frihetsgudinnen med, fant Julian ut.

Gjenbruk av for stor julestjerne.

Gjenbruk av for stor julestjerne.

Jeg fant adventstaken, men ikke lys, så da ble det adventsfat med kubbelys istedenfor. Men det funker jo fint. Jeg fikk også opp julegardiner utover kvelden.

Dette ble fint:)

Dette ble fint:)

God adventstid!

Linda

Gå ikke glipp av noe, LIK Absolutt hjemme på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

 1. Hihi. Hvordan gjør dere det med adventskalendere? En felles?

 2. Hehe.. Flott frihetsgudinne. Man skal igrunn ha store nok vinduer for at den skal passe inn ja 🙂
  Høres ut som du har et deilig og avslappet forhold til juleforberedelsene, og det er så godt å se. Adventstaken ble koselig den. Det trenger ikke være så mye som skal til for å få frem den aller første julestemningen 🙂

  God onsdag fra Huldra

  • Jeg har blitt mer avslappet de senere årene, eller kanskje bare har jeg så mye å gjøre at jeg ikke får gjort alt? Haha. Vel, før hadde jeg nisser og engler og alt mulig rart overalt. Men jeg har funnet ut at det viktigste er å pynte i vinuene, på trappen og litt på bordet (når man ikke har barn som river ned da). Så når jeg har skiftet til røde gardiner, fått opp stjerna, lykter på trappa og en krans på døra, og julemusikk i cd-spilleren, ja da er den nok julepyntet her egentlig. Pluss at barna lager pepperkaker overalt denne tiden også. Og clementiner må vi ha da! Masse! Så da er vi i boks!

   God onsdag til deg også, takk for at du stakk innom bloggen min:)

Comments are closed