Takker for den store responsen (+ litt oppdatering)

Tusen takk for stor respons på det forrige innlegget om at jeg er et mesterverk. Mange kommentarer var det ikke, men jeg fikk endel private meldinger som var veldig hyggelige. Det er tydelig at mange kjenner seg igjen i det jeg skrev, og mange har delt med med sine venner. Det å skrive litt om det bragte frem gamle minner og følelser fra den vanskelige tiden med spiseforstyrrelser. Rart hvor lett jeg kan hente opp alt det gamle, og du verden så uendelig glad jeg er for at jeg ikke er der nå.

Jeg har ikke oppdatert så mye i det siste om hva vi driver med. Det er fordi jeg har vært så veldig sliten. Og når man er sliten og trøtt blir man irritert og lett litt nedstemt. Og når man har pms i tillegg går man jo nesten helt i kjeller`n. Der er det ikke noe godt å være. Eller jo, i vår kjeller så, for der har vi tv-stua vår. Men å føle seg helt på bånn er bare pyton.

Her er Lilli, Mia og Eskil som henger.

Her er Lilli, Mia og Eskil som henger.

Men sånn bortsett fra det, så har vi det bra. Jeg er kanskje litt småfrustrert bare men.. Det må jo være lov.
Vi, mannen min og jeg, har begynt å trene på Spenst igjen. Dit drar vi 3 ganger i uka, og da har vi med de 4 minste barna så de kan slite seg ut i aktivitetsparken mens vi trener.
Det er såååå digg for oss å trene. Jeg slapper skikkelig av når jeg trener.
Og når jeg mener slapper av mener jeg selvfølgelig ikke å sitte å hvile. Men jeg slapper av i hodet og er fri fra «Mamma ditt og mamma datt». Jeg er i mine egne tanker og min egen verden, i bare 1-1,5 time. Og det er så deilig!
For både meg og mannen min er dette skikkelig avkobling. Og det at vi trener og tar i, gjør at kroppen lettere slapper av også når vi først legger oss. Vi snakker hele tiden om alle fordelen vi får av å trene.
Og så er vi jo der sammen, og det er også hyggelig!

Jeg er absolutt ikke ferdig med julegavene, men blir det sikkert. Jeg stresser ikke. Men jeg burde kanskje stresse ørlitegranne mer med akkurat julegaver tror jeg.

Ha en fin kveld og helg!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.