Hege – et av mine idoler!

Jeg virkelig beundrer denne damen, og jeg har fulgt med på henne lenge. Hun har gjort sin lidenskap og talent til sitt levebrød, og det på en unik måte.
Hun har skapt «Inspirsajonshuset» i Brumunddal, der hun selger tapeter, tekstiler, unike klær, puter, kopper og andre ting hun tar inn i butikken sin. Jeg har familie i Hamar og oppover mot Lillehammer, og når vi kjører dit kjører vi rett forbi det blå Inspirasjonshuset.  Hadde jeg ikke hatt bilen full av unger, skulle jeg stukket innom henne og hilst på:)

Hun har også en facebookside som jeg kan anbefale: Inspirasjonshuset på Facebook med over 1500 likes.

Hun har også en nettbutikk.

hege 2

Men det kuleste av alt er de flotte interiørprosjektene hun utfører. Hun får masse oppdrag og jeg følger med på det meste, og jeg er veldig imponert!
Gå inn på siden hennes og se på før/etter-bildene. Jeg liker spesielt godt den retro kaffebaren. Jeg er fan av gjenbruk og så digger jeg tapetlengden på langs der.

retro Som noen vet, så er jeg utdannet interiørkonsulent, så dette faget er noe jeg også brenner for.

Det er inspirerende å se noen følge lidenskapen og drømmen sin slik hun har gjort og som hun har lykkes med.
Jeg er sikker på at hun har det ufattelig moro hver eneste dag!

Jeg var så heldig å vinne en interiørpakke av henne, og da fikk jeg noen fine wallstikcers som jeg skal montere på veggen et sted. Jeg holder på å male stua og ønsket meg en forandring, og det passet så bra at jeg vant denne pakken. Jeg har ennå ikke funnet ut akkurat hvor jeg skal feste wallstickersen jeg vant av henne.
Det hadde vært spennende å få henne til velge gardiner for meg. Jeg lurer på hvordan stuen ville blitt om Hege stod bak. Men så har jeg jo litt stolthet og har jo en plan her for  hvordan jeg vil ha det til slutt. Men jeg får mye inspirasjon gjennom å følge med på hva Hege driver med.
Tusen takk skal du ha Hege, for premien og for inspirasjon!

Linda

(Bildene er lånt fra siden til Hege).

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.