Irriterende finn-annonser!

En av mine hobbyer er å kikke på hus på finn. Jeg ser etter enorme hus, svetiservillaer, funksihus, og andre spesielle hus.
Jeg ser ikke etter dette fordi vi tenker å kjøpe nytt hus, men bare fordi jeg liker å drømme litt og så er jeg veldig intressert i hus, og jeg drømmer jo en dag om å ha et svææært hus.
Men det er mange irriterende ting med endel av annonsene.

For eksempel så irriterer jeg meg over collager. Det er da bilde av et rom, og i samme collagen er det bilder av detaljer fra det rommet. Altså, når det er bilde av f.eks. vannkrana på badet som er lukseriøs, så er det ok, for den får man jo med når man kjøper liksom, men når det er nærbilde av bamsene i barnesenga…. da blir jeg irritert, for du får jo ikke med dem liksom! Eller bollen med frukt på bordet, eller klokka veggen….følger den med eller? NEI, den gjør jo ikke det.

Jeg er ikke fan av collager i det hele tatt. Det er alt for liten plass for en collage. Og det blir bare forvirrende, for jeg må sitte å tenke noen ganger «Fra hvilken vinkel er dette da, og hvis jeg står der i det hjørnet så er det det der jeg ser ja….». Og noen collager er så tilfeldig komponert at jeg får helt fnatt.
«Hei dere, vi bare oppretter en collage, det er så kult, er det ikke? Vi bare laster inn noen bilder her på picasa og så trykker vi bare «lag collage», da blir det rå stilig! Det er ikke så nøye hvilket bilde som kommer hvor, neida, collage bare ER kult det»!

Nei, collage er ikke nødvendigvis så kult og gir ikke nødvendigvis et bra bilde av rommet.
Jeg vil se ETT bilde av gangen, jeg! For jeg vil se rommet. Det er bare forvirrende å se et rom fra to vinker når de står helt inntil hverandre.

Og en annen ting. Alle skjønner at en finn-annonse ikke er et interiørblad. Ikke prøv å etterligne et interiørblad. Folk som skal kjøpe hus trenger å se huset og rommene, ikke detaljene som er på en kommode som ikke kommer til å være der når de eventuelt flytter inn.

Jeg skjønner at det bare skal skape stemning, og det er i og for seg greit, men ta da heller bilde av epletreet i hagen, noe som følger med kjøpet! Det burde være en regel.

Her følger noen eksempler på noen collager med mine kommentarer.

Ok collage, denne går igjennom.

Ok collage, denne går igjennom.

 

Delikat collage

Delikat collage.

Dette er en uheldig collage, bildenen konkurrerer meg hverandre og harmoinerer ikke i det hele tatt.

Dette er en uheldig collage, bildene konkurrerer med hverandre og harmonerer ikke i det hele tatt. 

 

Denne collagen blir bare rotete selv om det bare er to bilder.

Denne collagen blir bare rotete selv om det bare er to bilder.

Her hadde det vært mer heldig å ha et større bilde av hele badet, altså KUN bildet til venstre.

Her hadde det vært mer heldig å ha et større bilde av hele badet, altså KUN bildet til venstre. Vi ser tydelig at det er et badekar der, så det trengs ikke å understreke det. 

Dette stemninsgbildet er bra, for det viser besjedent et eksempel på bruken.

Dette stemningsbildet er bra, for det viser beskjedent et eksempel på bruken.

Alle bildene er hentet hos Finn.no.

Jeg vil altså kun se ETT bilde av gangen, og jeg vi ser rommet, ikke fruktskåla på bordet.

Jaja, det var min lille frustrasjon over enkelte bilder fra finn-annonser.
Ellers er jeg veldig stor fan av finn.no, altså. Jeg er innom finn.no flere ganger i uken og har funnet masse på torget der og på «gis bort». Jeg har til og med solgt ting der selv. Sist solgte jeg en barneseng som jeg angret på etterpå, Uææææ! Nå får jeg den aldri tilbake!

Vel, ha en fin lørdag, jeg håper å få gjort masse!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Hehe er såååå enig med deg 😉

  2. Hei helt enig med deg. Jeg elsker også å titte på hus. Da vi selv skulle selge noe gammalt skrot og kjøpe noe annet så nevnte jeg dette for megler. Han mente det gav atmosfære med slike stemningsbilder av småting og levende lys. Jeg bor på bygda og påstår den dag i dag: Når man går inn på en husannonse og det nesten ikke er bilder av rommene men av diverse brennende stearin lys og fine håndklær på badet så drar jeg konklusjonen at huset er noe gammalt røkkel hehe..

    • Ja, det er sånn det er, de som leter etter hus, blåser i lysene på bordet. Det trengs i allefall ikke nærbilder av dem! Godt at flere ser det samme som meg!

Comments are closed