Jeg fikk bare så nok!

Det er jo lenge siden jeg registrerte at stolene måtte få nytt trekk. Jeg har pønsket på hvordan jeg skulle ha det, og hvor jeg skulle kjøpe nytt stoff, og hva slags materiale skulle jeg bruke?

Så derfor har det drøyet og drøyet. Men etterhvert ble det flaut å ha besøk på grunn av de stygge stolene.
I går fikk jeg nok. Før middagen var ryddet bort, bare gikk jeg ned til mitt kreative rom og fant frem det første stoffet jeg kom over. Jeg bare klippet og reiv og skrudde av setene, festet stoffet med teip og festet setet på stolskjelettet igjen.

Det hele var over på under 30 minutter!

Ble de ikke fine eller?

DSC_0610 DSC_0609

 

Muligens litt utradisjonelt stoff til en spisestol men..
Synes de ble kjempefine jeg. I dag skal jeg kjøpe impregnering og spraye dem med også, så holder de seg fine litt lenger. I mellomtiden får ingen lov til å sitte på dem mens de spiser havregyn med blåbær 🙂

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. De ble helt fantastiske! Du er flink 😀

    • Det er ikke akkurat Designers Guild, hehe, men jeg synes de ble koselige ja:) Tusen takk!

Comments are closed