Nå skjer det mye spennende her i Hagen-huset!

I helgen satte vi igang et stort prosjekt. Studioet til Dan skal flyttes ned i kjelleren. To rom skal bli til ett stort, der skal studioet være. Silje skal flytte opp der studioet er nå, og gutta skal ha rom der nede inntil videre (inntil vi innreder loftet).

Så vi måtte først tømme det romme som gutta skulle flytte inn på, og der hadde jeg alt av maling, verktøy og ting og tang som jeg skulle male/pusse opp. Alt dette ble plassert på vaskerommet og i tv-stua.

Høvelbenken må ut, hvor skal jeg få plass ti den, den er jo så kjekk å ha!

Høvelbenken må ut, hvor skal jeg få plass til den, den er jo så kjekk å ha!

Tegnebordet som jeg kjøpte på et loppemarked er i bra stand, men jeg lurer på om jeg egentlig kommer til å bruke det så mye. Det er jo så mange flotte tegneprogrammer på pc nå.

Tegnebordet som jeg kjøpte på et loppemarked er i bra stand, men jeg lurer på om jeg egentlig kommer til å bruke det så mye. Det er jo så mange flotte tegneprogrammer på pc nå.

Masse rart som jeg tok med meg da jeg var på Åpen skole da min gamle ungdomsskole skuller rives og vi kunne ta med oss alt mulig rart.

Masse rart som jeg tok med meg da jeg var på «Åpen skole» da min gamle ungdomskole skulle rives og vi kunne ta med oss alt mulig rart.

Vi stapper ting inn på vaskerommet, for her er det jo så "fint" fra før av.

Vi stapper ting inn på vaskerommet, for her er det jo så «fint» fra før av.

Så skrudde vi ned køyesenga, og flyttet den til rommet tvers over gangen. Dette rommet er faktisk litt koseligere enn det rommet de flyttet fra. Så det ble ikke så stor forskjell for dem egentlig, bare litt koseligere.

DSC_0782Og så begynte vi å rive litt vegg.

Dette var gøy!

Dette var gøy!

Dan river en vegg for første gang, kjempeflink!

Dan river en vegg for første gang, kjempeflink!

Jeg ser mitt snitt til å få helt orden i verktøyet og malingsgreiene nå. Hadde håpet på at to kroker som jeg leter etter skulle dukke opp. Men det gjorde de ikke, håper jeg finner dem snart, for jeg har en såååå god ide til kjøkkenet, og da trenger jeg de krokene!

Jeg hadde et tomt skap på vaskerommet. Her var verktøyet før, men bare i helt kaos. Men nå ser dere, har jeg orden. Malingutstyr i èn hylle, skruer og spiker i èn hylle, små maskiner i èn  hylle. Helt på toppen(som ikke synes i bildet) er diverser, som hylleknekter, hjul og sånne diverse ting, så vet jeg hvor jeg skal lete eller ikke lete etter ting. Alle malingen står i hyller på motsatt vegg. Så dette blir bra!

Jeg hadde et tomt skap på vaskerommet. Her var verktøyet før, men bare i helt kaos. Men nå ser dere, har jeg orden. Malingutstyr i èn hylle, skruer og spiker i èn hylle, små maskiner i èn hylle. Helt på toppen(som ikke synes i bildet) er «diverse», som hylleknekter, hjul og sånne diverse ting, så vet jeg hvor jeg skal lete eller ikke lete etter ting. Alle malingen står i hyller på motsatt vegg. Så dette blir bra!

Jeg har litt av en jobb å gjøre der i underetasjen nå. Ting skal plasserer og ting skal ikke minst: Kastes!

Det blir bra å flytte studioet ned, for rett som det er kommer det folk som skal inn å lese hos Dan, og da kommer de jo inn i hele huset. Nede har vi egen inngang og da kan de gå inn der nede istedenfor å gå gjennom hele huset.

Så det blir en travel uke her hos oss 🙂 Slik vi liker det!

Ha en fin uke videre 🙂

Linda

Ps. For de som lurer på hvorfor vi har studio hjemme og hva Dan egentlig jobber med, så jobber han med å lese inn reklame for radio og tv, og produserer også en del av dette. Derfor har han et lydstudio og en stor viocebox på kontoret. Voicebox en er et eget rom i rommet som er lydtett hvor han leser inn. Noen ganger kommer det andre inn her for å lese også.

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. frugravningen

    Ååååå.. Tenk å ha eget studio, drømme drømme. Kan vi få se bilder av det nye studioet?

Comments are closed