Tenk så fiiiint det blir!

De siste dagene har vært helt fantastiske med flott vær, og de to små guttene jeg har hjemme vil være ute hele tiden. Ute i hagen har vi masse å gjøre, både små og store.
Mens de små husker, klatrer, aker og leker i sandkassa, kan jeg fikse den kjære fine gamle lekestua.

DSC_0862 DSC_0854

Denne lekestua er veldig spesiell for meg. Det var min pappa som bygde den til meg og søsknene mine da vi var små. Den stod selvsagt ikke i denne hagen den gangen. Men vi har fått flyttet den hit. Da mine søster ikke lenger har så små barn som jeg, syntes de det var ok at den kom til oss.

Her er meg da jeg var liten:)

Her er meg da jeg var liten:) Så søt da, er ikke rart jeg så ekstremt søte barn da!  Sjekk den store grønnsakshagen til min mor bak der!

Og nå er det på tide at den får litt omsorg igjen. Jeg malte innvendig for to år siden, og nå er det utsiden som må males og noen steder repareres. Jeg må kjøpe noen planker og 2″4″ (er det det det heter?) og bytte ut noen planker på verandaen. Tror jeg skal prøve å få lagt ny shingel også. Kan man legge det over det gamle taket tro?

Slik ser den ut inni nå:

Men jeg har en plan. Hør her nå. Hadde den ikke blitt fin hvis vi malte den lys rosa. Utvendig altså. Karmene i bringebæraktig farge. Døra blå pastell og så et stort rødt hjerte på døra? Og hva med to gamle sink-vasker på hver side utvendig på verandaen? (Det har jeg i kjelleren). Jeg kunne plantet jordbær oppi der.

Hadde ikke det vært fint? Hvilke farger ville du valgt?

I dag har jeg høytrykkspylt den utvendig for å få fjernet gamle løse malingsrester. Den gamla lekestua skal få en ny look i år!
Jeg kommer sikkert til å gå noen runder før jeg endelig kjøper maling, men en ting er sikkert, det er at den skal bli såååå fin!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Christina Bjerknes

    For ei koselig lekestue. Det blir kjempefint når du får fikset den opp 🙂
    Ha en flott dag 🙂

Comments are closed