Uvanlige middagsgjester

Vi hadde tre uvanlig middagsjester på tirsdag. Det er ikke hver dag noen helt ukjente ringer å innviterer seg selv til middag. Men det skjedde altså.

Det var Tine som i «Tine meierier» som lurte på om de kunne komme til oss for å gjøre litt research rundt middagslaging og middagsrutiner til det norske folk og hos både store og små familier.

Og hvem kan vel takke nei til ukjente mennesker til middag? Ikke vi i alle fall!

Så da kom det altså tre stykk hyggelige personer fra Tine.
De var der under middagsforberedelser, og under middagen og litt etter middagen. Vi pratet masse og hadde det kjempehyggelig.

Og hva hadde vi til middag? Jo, vi hadde laks, fiskepinner, poteter, blomkålstappe (for oss lavkarboer) og revet gulrøtter og smeltet smør, og rømme.

Da ble de sikkert også glade når vi brukte hele tre forskjellige Tine-produkter i middagsmåltidet.
Tine smør ble brukt til å steke med, og til å ha i blomkålstappa, og til å ha over gulrøtter og poteter, og rømmer som vi hadde til fisken, og fløte som også ble brukt til blomkålstappa.

Men det mest fantastiske meieriet, det var meg. I alle fall ifølge Mika. Fersk, frisk og perfekt tilpasset melk er det ikke mange som kan slå! Mika ammet litt og var så trøtt at han sovnet midt i all skravlinga.
Lilli ville ikke at de skulle dra, hun syntes det var så hyggelig å ha besøk av dem. Og det var det også.
Så hvem vet, kanskje de kommer tilbake en annen dag?

Tine

Tro det eller ei, men dette er faktisk ikke et sponset innlegg:)

Linda

PS. Ja jeg vet…det er på tide å få ned julegardinene. Men jeg kan bare ikke finne de ordinære gardinene. Hvor i alle dager har jeg gjort av dem? Men de gardinene er ikke fullt så julete som om det hadde vært nisser, juletrær eller engler på dem, så på grunn av det så går det greit. Det er jo ikke påske helt ennå heller. Men DA skal jeg finne noen andre gardiner. Det lover jeg!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.