VG-besøk og interiør

Jeg blir jo litt stressa når vi skal få besøk av store aviser. Så i dag har jeg rydda og vaska værre her! Og ettersom vi holder på med oppussing i kjelleren, så setter det litt preg på hele huset. Så jeg har båret ned masse rart som har stått i stua og jenterommet en stund, men som egentlig hører til nede på kontoret, som er det rommet som pusses opp.

Jeg vil jo at det skal se sånn nogen lunde greit ut her når vi kommer i avisa liksom, selv om det ikke er en interiørreportasje, så kan det jo hende at noe av interiøret ville synes?

Så det ble kjemperyddig her. Tenk om vi kunne ha det sånn hele tiden da! Det hadde vært deilig!

Så kom en journalist og en fotograf. Vi hadde en lang og hyggelig prat. Og så skulle vi ta bilde da til slutt. Og det var jo ryddig og rent og greit her så det var ikke noe stress.
Men fotografen ønsket å ta bilde ute i hagen da.

Så da var det jo ikke noe stress med den rygginga, haha!

Men det var jo fint å få rydda såpass mye uansett. Veldig godt å få ut alt som var stablet på jenterommet. Jentene var sååå fornøyde da de kom fra skolen!

Når det først er så ryddig her, så tenkte jeg at jeg like godt kunne ta noen interiørbilder.

Det var helt krise på verandaen i dag. De plankene under vinduet der, lå oppe på bordet og så ikke særlig fint ut. Svigermor kom innom og forvandlet verandaen. Hun kjøpte blomster og greier. VI fikk på duk også. Den var det Mia på 9 år som valgte ut og jeg synes den er kjempefin!

Det var helt krise på verandaen i dag. De plankene under vinduet der, lå oppe på bordet og så ikke særlig fint ut. Svigermor kom innom og forvandlet verandaen. Hun kjøpte blomster og greier. Vi fikk på duk også. Den var det Mia på 9 år som valgte ut og jeg synes den er kjempefin! Vi kjøpte den på Jysk for noen uker siden.

Herlig med sommer, det synes også de som har tatt av seg sko og sokker. De ville vel kjenne gress under føttene!

Herlig med sommer, det synes også de som har tatt av seg sko og sokker. De ville vel kjenne gress under føttene! Herlig.

For en fin gutt, Han er det fineste på bildet!

For en fin gutt, han er det fineste på bildet!

Eskil er aldri langt unna meg :)

Eskil er aldri langt unna meg 🙂 Den røde stolen bak der er egentlig å¨vei ut av huset, men vi må bare skaffe en ny sofa først.

Vel, da er det bare å vente på VG til helgen da, lurer på om vi alle har åpne øyne på bildet 🙂

Ha en fin kveld videre!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Spennende!

    Har allerede skrevet opp at du skal på tv torsdag, og gleder meg til det.

    Hva ble dere intervjuet om denne gangen?

    • Vi snakket om familielivet vårt egentlig:) Jeg gruer meg litt til torsdag, eller…det er litt blandede følelser:)

Comments are closed