Oppussing

Vi omrokkerer på noen rom nå for tiden. To rom i kjelleren er blitt til ett stort og der skal det nye studioet (lydstudio) være. Det er under bygging nå. Dvs. voiceboxen er under bygging. Det er blitt noen sene kvelder og jeg må si at det jo hoper seg litt opp med alt det andre som skal gjøres her i huset, pluss at det blir litt sent og jeg blir trøtt.
Mika er meget lærevillig og kommer og ser på og koser innimellom. Han er fantastisk!

Sjekk forresten den gigalinjalen på bildet under. Den stammer fra ungdomsskolen jeg gikk på. Jeg tok den med meg da det var åpen dag for publikum til å ta med seg alt, siden skolen skulle rives. Er ikke den kul? Den var også perfekt til å måle og skjære gipsplater etter.

Gips Gips 1

 

DSC_1017

 

Det skal bli godt når kaoset er over, sånn at vi bare trenger å konsentrere oss om det vanlige kaoset her:)

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Flinke dere er 🙂 Ha en super helg 🙂

Comments are closed