Aktivitetshus for Mika på 18 mnd.

Vi har det ganske morsomt nå om dagen med å lage til noen lekestasjoner for Mika. Gutta gikk litt rundt i Mika-høyde her om dagen for å se hvordan han opplevde huset. Han rekker ikke opp til benkene og han ser ikke så mye spennende.

Vi tenkte det var på tide å  gjøre noen grep her så han fikke det litt morsommere.
Gutta tenkte det ville være morsomt for han å ha noe å krype igjennom. Det liker jo små gutter. Og de lagde til en liten krok til han i stua hvor han kan gjemme seg og slappe av.

Trang passasje passer fint for MIka. Og en kurv med bøker til både Mika og Eskil.

Trang passasje passer fint for MIka. Og en kurv med bøker til både Mika og Eskil.

Fin krok og gjemmested. kan montere noe annet gøy på veggen også.

Fin krok og gjemmested. kan montere noe annet gøy på veggen også.

Den gøyale madrassen har jeg kjøpt på loppemarked.

Den gøyale madrassen har jeg kjøpt på loppemarked.

Og vi lager en lekestasjon i gangen. Vi skal ha en stang litt lenger opp også, hvor vi skal feste noen små poser jeg har sydd. De kan han dra i og se at de spretter til værs jo lengre han drar i dem. Posene er fylt med noe som lager lyd. F.eks en liten kindereggskjerne med ris.

Stang med kule ting vi kan bytte ut.  En stang skal også komme et stygge over denne over denne som vi kan henge sprettposer med lyd i på. Den andra stanga har vært overalt de siste dagene, men akkurat i dag som jeg skulle skru den fast, er den helt bort. Typisk.

Stang med kule ting vi kan bytte ut. En stang skal også komme et stykke over denne over denne som vi kan henge sprettposer med lyd i på. Den andra stanga har vært overalt de siste dagene, men akkurat i dag som jeg skulle skru den fast, er den helt borte. Typisk.

DSC_1084

Her er en «sprettpose». Denne er det lyd i, og når Mika drar i den spretter den opp, for den er festet med stikk så klart. Har også en til som er rød, tyngre og med annen lyd. Jeg tenker det er et eksperiment hvem som spretter høyest når han drar i dem på likt. Dette er jo hjemmeskolesaker på førskolenivå 🙂 Eller kanskje for litt endre barn også?

Vi skal også få opp et speil så han kan se seg selv. Men vi må finne noe som ikke knuser tenker jeg, for han kan jo hamre løs med småbiler og andre ting han drar med seg.

Et magnetfelt tenkte vi også ha ha et sted, med litt kule figuerer eller noe sånt. Kanskje en magnet tavle så vi kan lage historier med figurer. Kan jo bruke kjøleskapet til det også egentlig.

Jeg har ikke helt tid til å gjøre alt ferdig i dag, for vi får Ukebladet Hjemmet på besøk i dag. Og da er det greit å fyke over litt her synes jeg, selv om det er mye morsommere å ordne med litt andre ting.
Og før det skal jeg ha utviklingssamtale med læreren til en av barna, så jeg må hive meg rundt her!

Ha en fin dag!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Så spennende 🙂 Du er knallflink, og lykke til med besøk av Ukebladet i dag <3

Comments are closed