Vi er i VG i dag

WOW! Vi er faktisk på førstesiden av VG. Hvor ofte skjer det liksom?
Det er ikke bare oss, men to andre familier med 8 og 10 barn!
Hun en av de, Helena med 8 barn har en blogg, sjekk ut den om du vil.

Og hun andre, Ester, som har 10 har jeg blitt litt kjent med via Facebook i det siste, og har hatt litt dialog med henne. Hun virker helt fantastisk!
Vi visste ikke på forhånd hvilke andre familier som var med i denne reportasjen, så det var gøy å se oss i samme reportasje.

En venninne sa til meg tidligere i dag: «Linda, dere er i VG og det er helt utrolig, men dere er ikke den familien med flest barn, men faktsik færrest! DET er ikke ofte dere opplever!»

Haha, ja vi har «bare» syv barn, men vi får se hva tiden viser:)

Her er det som var i avisa:

VG VG1 VG2

Nå skal vi lade opp her, for om en times tid kommer vi på FEM! Jeg skal poppe popcorn og så skal vi for en gangs skyld se på tv midt i uka. Det har vi nemlig aldri tid til, men vi nå jo nesten se på oss selv. Vi gleder oss og jeg gruer meg litt (vet ikke helt hvorfor egentlig).

Men please, være snill mot meg i tilbakemeldinger da!

Ha en flott kveld!

Linda

Har du ikke gjort det før, så gjør det nå: Lik Absolutt hjemme på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

 1. Sitter og ser på dere. Herlig familie, har jo lest bloggen din lenge så dette var gøy å se. MEN, jeg greier ikke å la være, små barn i bilen uten bilsikring? Sånt får jeg så vondt av å se, tenk om. . . Har dere ikke midler til sete, kontakt meg. Jeg bidrar gjerne om det skorter på penger når det gjelder barnas liv og sikkerhet.

  • Hei! Så hyggelig at du likte serien! Jeg kan forsikre deg om at barna våre er sikret i bilen. Jeg reagerte også på at Mia satt et sted uten den sikringen hun pleier å ha. Jeg var ikke med på denne turen, og vet ikke helt hvorfor de var plassert slik, men antagelig en liten tilpasning i forhold til kameraer ogsånt et lite stykke. Det skjer så mye og er så mye rart overalt, og så mange som skal inn i bilen av både kamerafolk og lydmann, så da ble det litt ommøblering antagelig akkurat der. Litt småirriterende at det så ut som om vi ikke sikrer barna i bilen, for det gjør vi nemlig:) Men takk for din generøsitet og omtanke!

 2. Kjempegøy å se dere på Tv, dere er en herlig familie med mange gode verdier! 🙂

 3. Hei! Det var artig å sjå dokke på TV i går:-) Eg synest dokke virkar som ei herlig gjeng både store og små. Eg har alltid hatt lyst på stor familie, og no fikk eg endå meir lyst på mange barn:-)

 4. Heisann ! Kjempefin serie :)! Jeg har lest bloggen din ei god stund ( men aldri kommentert før ), og var så kjekt og se dere! Kjente meg så igjen, der dere var på Ikea. Du er tøff som blogger slik du gjør. Setter pris på å lese innleggene dine. Jeg er hjemme med 4 små, og har også takket nei til barnehage til eldstemann 🙂
  Hilsen Mari

  • Hei! Ja, da var det jammen på tide at du skrev en kommentar:D 4 små hjemme ja, det kan være ganske slitsomt når alle er små, men heldigvis blir de litt større og da er det bare å få flere små, haha! Jeg er sååå fornøyd med at jeg landet på å si nei til barnehage, og jeg gleder meg til enda et år med den deilige fine gutten min 😀 Jeg er så heldig som kan være sammen med han hver dag!
   Gøy å høre fra deg!

   Klem!

Comments are closed