Takk for støtten

Da er altså serien «Familieliv» igang på FEM.
Det har vært utelukkende positive tilbakemeldinger så langt, og det er vi kjempeglade for.

Det er et par ting som folk har snakket om og ledd mye av, og det er selvsagt fra da vi var på IKEA. Det var veldig underholdende å se på har jeg skjønt. Spesielt akkurat der hvor Elias ruller rundt på gulvet.
Han er helt i sin egen verden og går rundt og liksom er på vakt og passer seg og for «fienden» eller noe. Han har guarden oppe. Og det er akkurat her at han ruller rundt for å unnslippe «fienden».
På denne tiden gikk han på Taekwondo og der holder de jo på å rulle bortover og passe seg for motstandere. Det ble visst en del av han:) Håper treneren hans setter pris på det 😀
Jeg håper han vil være slik leeenge, like leken og helt seg selv.

Noen har også sagt at det var morsomt der Team Hagen «Pappa» venter på oss andre i Billigkroken og later som om de har vært der kjempelenge når Tema Mamma kommer.

Her er et bilde fra Innspillingen.

Her er et bilde fra innspillingen.

Her er noen av de som var hjemme hos oss. Katrine hadde 180 spørsmål som vi måtte svare på.

Her er noen av de som var hjemme hos oss. Katrine hadde 180 spørsmål som vi måtte svare på.

Vi svarer så godt vi kan på de 500 spørsmålene :)

Vi svarer så godt vi kan på de 500 spørsmålene 🙂

Vel, jeg må takke dere så mye for mottakelsen. Vi har vært spente på dette. Og dere har vært så positive. Det er kjempegøy og jeg setter enormt stor pris på alle de gode tilbakemeldingene.

Nå gleder vi oss til to nye episoder på Torsdag. Da skal vi feire Halloween, og det kan jo bli artig!
Den andre episoden som kommer på torsdag husker jeg ikke hva er for noe, så det kan bli spennende å se.

Flere har sagt at vi ser helt naturlige ut, og flere av de som kjenner oss sier at vi er akkurat slik i virkeligheten som man ser på TV. Og det er jo bra, tenker jeg. For det er jo bare en brøkdel av det som er blitt filmet som kommer på skjermen. Da er det bra at det gjengir slik vi faktisk er.
Og fremover kommer det fortsatt til å være temmelig usensurert. Kanskje litt for usensuert til tider.

Men det er greit, det er bare morsomt!

Ha en fortsatt fin påskeferie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

 1. Jeg må bare si at dere var så forfriskende normale! Det var liksom ikke noe spill for galleriet, bare en vanlig familie! Herlig å se folk på TV (og lese en blogg) som ikke prøver å lage en glatt perfekt fasade, men viser livet slik det er! Har vi ikke alle det sånn på IKEA? Minus et par barn da, jeg klarer så vidt å holde styr på tre hehe.. Åsså må jeg jo si at keg elsket humoren dere to imellom, en kunne virkelig se at det var mye kjærlighet der! God påske!

  • Tusen takk for det, Anne! Nok er utrolig fin kommentar. Det blir jeg så glad av! Mer av den humoren kommer, det lover jeg:)

 2. Jeg så gårsdagens episode og ble jo veldig nysgjerrig på den testen:) hehe…blir det en til hos dere? Jeg syns dere fremstår som en herlig familie, fullt av liv og røre! Kan kjenne meg igjen i enkelte situasjoner hvor kaoset råder og det er deilig å se at det ikke bare er her hos oss det er sånn. Deilig å se litt normalt rot på tv og at ikke alle barn er perlevenner til enhver tid. Veldig gøy å få lov til å bli kjent med dere på tv:) Fortsatt god påske!

  • Så du ikke begge episodene da? Hehe. Resultatet av testen kom frem på tv. Den var positiv:)
   Godt å høre at noen kjenner seg igjen ved å se oss på tv. Veldig deilig å høre faktisk:DD

   Ha en fortsatt god påske dere også!

   • nei, jeg så bare den ene jeg tydeligvis:)hehe… GRATULERER SÅ MYE! åhh så gøy.. nå skal jeg inn og finne den andre på nett og se på dere:)

Comments are closed