Endelig fikk jeg gjort det!

Jeg har hatt denne ideen kjempelenge og har ventet på det perfekte tidspunktet til å stikke innom byggmakker for å kjøpe noen kroker. Og det perfekte tidspunktet var i dag, dag jeg bare hadde Elias og Julian i bilen hjem fra skolen, og da er det null stress å stikke innom byggmakker.

Man har jo fort diverse elektriske kjøkkenhjelpemidler som ham trenger ofte, og som tar litt for mye plass på benken, men som man alikevel må ha i nesten umiddelbar nærhet.

Jeg hadde litt ledig plass ved siden av komfyren. Der plasserte jeg et trillebord. Det hentet jeg på den gamle ungdomsskolen jeg gikk på som skulle rives. Publikum fikk komme å ta med seg det de ville ha. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta med meg dette bordet, men moren min sa at jeg ville sikkert finne en fin plass til det. Og det har jeg funnet nå!

Det er så perfekt, fordi det er så god plass til de elektriske apparatene. Det er høy nok plass opp til flaten over, sånn at det er enkelt å ta frem det jeg skal ha. Fantastisk for meg!

Og så, nå kommer jeg til det som er den store ideen! Jeg tenkte at jeg kunne gjøre det mer dekorativt hvis jeg tok i bruk murveggen over trillebordet også, sånn både for det estetiske og det praktiske.
Lenge har jeg hatt en avkuttet stokk stående og vente på å bli tatt i bruk. Så skulle jeg kjøpe kroker til å feste den i taket med, og så kjetting til å hekte kroker i som jeg kunne henge ting på.

Men kjettingen kostet nesten 30 kr. meteren. Og det gadd jeg ikke å betale.
Jeg fikk hengt opp den fine gamle stokken, og knøt fast natursnorer jeg hadde liggende, som jeg lagde små løkker i på endene hvor jeg festet kroker.
Så hang jeg opp diverse ting jeg hadde på kjøkkenet.

Hvit mur, helt unyttig og ubrukt plass.

Hvit mur, helt unyttig og ubrukt plass.

Trillebord som rommer el-aparater, og som gir avlastning ved matlaging.

Trillebord som rommer el-aparater, og som gir avlastning ved matlaging. Helt underst er det kattemat. Mika drar det ofte utover slik som her.

Detaljer av alt som henger.

Detaljer av alt som henger.

Fin hvit mur som ble enda finere med dekor og bruksting.

Fin hvit mur som ble enda finere med dekor og bruksting.

Praktisk og dekorativt.

Praktisk og dekorativt.

Jeg er så fornøyd med endelig å få gjort dette. Og jeg syntes det ble kjempefint:)
Det kostet meg 22 kr, som var det krokene til taket kostet.

Jeg har enda en ide til denne «anretningen». Håper jeg kommer igang med det snart, og håper det vil fungere slik jeg tror og håper inni hodet mitt.

Ha en fin dag videre!

Linda

PS. Hvor kjøper jeg sånn kroker som jeg har brukt her? Nå trenger jeg nemlig flere siden jeg har tatt alle jeg fant overalt. Gi meg et tips hvis noen vet hvor jeg kan kjøpe slike:)

Absolutt hjemme på facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

 1. Så flink du er 🙂 Skikkelig kreativt. Jeg skulle ønske jeg fikk plass til et avlastnings/trillebord på kjøkkenet. Jeg gleder meg villt til jeg får bygget om kjøkkenet 🙂

 2. Randi Nordgaard

  Må si jeg digger bloggen!! En mamma som er ærlig om hvordan hverdagen er!!

 3. Så smart. Kanskje jeg også skulle ha laga noe sånt, vi har nemlig en liten den av kjøkkenet som ikke ser ut, for det er ei pipe der. Kanakje noe sånt hadde gjort seg i det hjørnet… Hmm.. Fikk noe å tenke på nå altså..

 4. Takk!! Dette er slike interiør tips som jeg digger! 🙂 🙂 Ble kjempefint!

 5. For en genial ide. Bare då synd jeg ikke har noen plass jeg kan kopiere ideen inn i mitt egen hjem 🙂

  Flere sånne kroker går du kjøpt bla på IKEA 😉

  • Ikea jeg, det er der jeg har mine fra, hadde håper det gikk an å finne de andre steder hvor jeg bare kunne stikke innom å kjøpe:) Noen tipset meg om Biltema, så jeg kan jo sjekke der 🙂
   Og forresten, dette kan man jo gjøre i gangen også, henge capser opp, og litt av hvert:)

Comments are closed