En blogg dere vil elske!

For litt siden var vi i VG sammen med to andre familier og den ene av dem er Helena og hennes mann Frode som har 8 barn! WOW!

VG1Jeg har tatt kontakt med henne etter VG-oppslaget og funnet bloggen hennes og hatt litt kontakt med henne på nettet.
Hun er en dame som tar alt med knusende ro og som nyter livet med alle barna sine. Jeg tror faktisk at jeg nå har lest ALT på bloggen hennes. Og jeg liker den og kommer til å følge med på den. Hun og jeg har masse til felles, så det er så morsomt å lese, for vi kjenner oss så godt igjen i hverandre.

Det er ikke så fryktelig mange mammabloggere som har så mange barn og som jeg kan kjenne med veldig igjen i. Derfor er det så morsomt å ha funnet en nå.

Ikke misforstå altså, jeg føler jeg har noe å hente hos mammabloggere med ferre barn også, det er ikke det, men enkelte ting finne jeg liksom bare hos «likesinnede» om dere skjønner.

Jeg oppfordret henne til å lage en facebookside for bloggen sin, og det gjorde hun. Jeg sendte også invitasjon til veldig mange av mine venner som jeg tenkte ville være interessert, om å like siden hennes.
Og hvis du ikke fikk invitasjon, så beklager jeg det, men da kan du gå inn å like Facebooksiden hennes !

Her er den herlige gjengen hennes!

helena

Enjoy!

Linda

Og forresten! Hun ser jo så ung ut! Det var det første mannen min sa : «Så ung hun ser ut da»! Jeg synes hun er inspirerende og flott!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.