Obs! It wasn`t me!

Ja det var ikke jeg altså som satte opp de bokstavene, spesielt ikke den siste der.
Et av barna som er veldig opptatt av bokstaver for tiden, fordi han holder på å lære seg å lese, fant en bokstøtte på loftet. Han visste ikke at det var en bok-støtte, men han visste at det var en «X». Og han visste også at nede i stua hadde vi flere andre bokstaver på en hylle over sofaen.
Da tenkte han så klart at da må den «X»-en også stå på den hylla. Som tenkt så gjort, og så klart satte han den etter de andre bokstavene. Og når de bokstavene som allerede står der sier «KOSE» og så kommer en «X» på slutten der, ja da blir det et litt rart ord.
Og spesielt om man leser det på svensk, på en måte, uten å utdype det noe mer.

DSC_0450
Jeg tenker at jeg må nok stokke litt om på de bokstavene nå, og spesielt før onsdag i neste uke, for da kommer det kameraer hit igjen. Da skal jeg være med i en liten interiør-serie i en avis. Så jeg tror jeg skal forandre på det ordet innen da.
Men det var litt morsomt, vi måtte le litt her hjemme. Haha!

Linda

Følg oss gjerne på Facebook og få med deg flere hverdagsopplevelser, oppturer og nedturer!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. frugravningen

    Hi hi..

  2. Hvorfor endre på det. Det er jo et perfekt bevis på et levende hjem 😉

Comments are closed