Luxusøyeblikk

//redaksjonelt samarbeid//

Det er ikke sånn kjempemye luxus jeg har i hverdagen. Jeg shopper ikke så mye, eller tar manikyr og sånne ting. Jeg tar meg liksom ikke tid og råd til det nå. Jeg har liksom ikke engang alltid tid til å fikse håret skikkelig. Det blir ofte enkle sveiser som å tulle det opp å feste med en stor spenne, eller strikkepinne eller noe sånt.
Jeg er kanskje ikke sånn FOR opptatt av mote og skjønnhet. Jeg har min egen mote og dessuten er jeg ganske skjønn av natur. Det er spesielt i følge min 7 åring. For henne så er jeg det vakreste hun kan tenke seg, jeg er rett og slett som en superstjerne.

Men det er EN ting jeg virkelig, og det sier jeg med hånden på hjertet, gleder meg over, (sånn rent bortsett fra familien min da,) Det er EN regning jeg betaler med GLEDE, og det er regningen på rom-1-2-3.
Du vet, det interiørbladet. Jeg elsker det bladet. Jeg har abonnert på forskjellige blader før, som helseblader og sånne ting. Men de ble ikke lest så mye.

DSC_0452

Jeg oppbevarer mine rom1-2-3 blader i en gammel solokasse som jeg har kjøpt på loppemarked for 30 kr.

Stor bunke med magasiner!

Stor bunke med magasiner!

Men rom 1-2-3 leser jeg flere ganger. Jeg har det med på do, på verandaen, i hagen, i sofaen, på stranda. Når jeg drar på stranda om sommeren tar jeg gjerne med med 3-5 nummer av dette bladet. For meg er det å ha med magasiner på stranda viktigere enn å ha med boller. Ja så viktig er det for meg.

Jeg føler meg så inspirert når jeg får bladet i posten. Og jeg får alltid lyst til å gjøre forbedringer her hjemme når jeg leser, eller kanskje mest SER i bladet, Og selv om jeg ikke alltid gjør akkurat noe av det jeg ser i bladet, så gjør jeg NOE. Jeg blir kreativ og finner på noe kult. Se noen av de kule tingene (syns jeg da) jeg har gjort etter å ha blitt inspirert av et blad! Selv om disse tingene er noe jeg ikke har sett i bladet, så får det hjernen min til å snurre og finne ut hva for noe kult jeg kan gjøre i mitt hjem med den plassen og de midlene jeg har.

Fin hvit mur som ble enda finere med dekor og bruksting.

Fin hvit mur som ble enda finere med dekor og bruksting.

Et gammelt kjøkkenoverskap ble nytt skap på jenterommer. Har også fått tavlemaling på for ekstra gøy!

Et gammelt kjøkkenoverskap ble nytt skap på jenterommet. Har også fått tavlemaling på for ekstra gøy!

Oppslagstavle av fargerik tørkesnor og klesklyper!

Oppslagstavle av fargerik tørkesnor og klesklyper!

Jeg har sett at Bladkongen har massevis av blader i mange forskjellige kategorier, så det er noe for enhver smak. Favoritten min er altså rom 1-2-3 🙂

Er du en interiørleser som meg, eller er du mer interessert i mote og skjønnhet? Eller vitenskap kanskje?

Hvilke blader ville du tatt med deg på stranda?

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Mamma, Stella eller KK.

  2. frugravningen

    Jeg er også veldig glad i sånn enkel interiør, som ikke koster stort mer enn litt arbeid. Interiørblader har jeg ingen av, men jeg leser mange blogger da, så inspirasjon er det nok av..

  3. Jeg abonnerer også på rom 123 faktisk. Koser meg med det og for noen nummer siden ble jeg inspirert da de hadde brukt noen lekekofferter (kjøpes feks i tgr , søstrene grene eller leketøysbutikker) som hyller/oppbevaringslommer på barnerommet. Det ble fint 🙂

  4. http://trompeteneogmammatanker.blogspot.no/

    Jeg elsker interiør og interiørblader. Har skapene fulle og stablet inntil veggene både her og der. Drar frem gamle blader i bunkevis og kan sitte en hel kveld med kaffen min for å samle ideer til å skape noe nytt. Akkurat nå holder vi på å pusse opp alle barnerommene og 2 etg så jeg hamstrer ideer på barnerom for tiden:)
    1-2-3 er nok en av mine favoritter også, samt KK living, Svenske Hus&hem, svenske tregårder og mye av det som vakre hjem sto for tidligere. Nå har jeg sluttet å kjøpe det…

Comments are closed