Sjekk det fete hjemmestudioet vi bygger!

Hei alle dere!

Jeg må bare beklage labert med oppdatering i det siste. Vi har vært veldig travle her. Vi holder på med på sluttføre bygging av nytt studio her hjemme pluss at det har vært endel prøver på skolen som jeg har hjulpet barna med. Og minsten gjør jo også sitt for å okkupere meg.

Det ser nesten ut som om det er mannen min som har gjort alt det som synes her, men det er en god venn av oss som har hjulpet oss med å bygge.

Det ser nesten ut som om det er mannen min som har gjort alt det som synes her, men det er en god venn av oss som har hjulpet oss med å bygge.

Det som synes her har faktisk vi gjort selv, feste gipsplater og sånne ting.

Det som synes her har faktisk vi gjort selv, feste gipsplater og sånne ting.

Mannen har også lagt gulv selv. Vi måtte fjerne gulvet i halve delen av rommet for å ha mer høyde å gå på siden dette er i kjelleren. Så la han gulv på den delen det da manglet gulv på etter at vioceboxen var oppe.

Mannen har også lagt gulv selv. Vi måtte fjerne gulvet i halve delen av rommet for å ha mer høyde å gå på siden dette er i kjelleren. Så la han gulv på den delen det manglet gulv på etter at vioceboxen var oppe. Flink var han! Det gleder meg når han viser sånne handy ferdigheter!

Det er en sofa her som jeg kan sitte i når jeg er på besøk. Eller andre som er innom studioet for å lese inn noe kan sitte ned litt her. Den store stripete plata som står på sofaen skal ikke være der. Vi kom til skade for å kaste endel av et tynt gulvteppet som vi skull ekle boksen med utvendig. Så nå må vi finne noe annet. Den plata står der nå for å dempe litt lyd sålenge.

Det er en sofa her som jeg kan sitte i når jeg er på besøk. Eller andre som er innom studioet for å lese inn noe kan sitte ned litt her. Den er selvsagt et bruktfunn. Den store stripete plata som står på sofaen skal ikke være der. Vi kom til skade for å kaste endel av et tynt gulvteppet som vi skulle kle boksen med utvendig. Så nå må vi finne noe annet. Den plata står der nå for å dempe litt lyd sålenge.

Og slik blir det utenfor når man holder på å byggge studio. Dette er heldigvis ikke hovedinngangen vår. Studioet får altså egen inngang. Praktisk når det kommer voice.overe som skal lese inn noe i studioet.

Og slik blir det utenfor når man holder på å byggge studio. Dette er heldigvis ikke hovedinngangen vår. Studioet får altså egen inngang. Praktisk når det kommer voice-overe som skal lese inn noe i studioet.

Dette blir et fett studio! Jeg har flere fine bilder, men jeg tror at mannen gjerne vil vise de frem til verden først. Så jeg får bare være såpass grei å vente litt med de andre bildene.

Noe annet som har tatt mye tid i det siste er et kjempespennende prosjekt som dere snart vil se (mye) mer av! Dette har tatt endel tid i det senere. Jeg og en god venninne  holder på med det sammen. Vi er helt gira og får nesten ikke sove om natten fordi hjernene våre går helt på høygir!
Gleder meg til å lansere dette! Så følg bare med.

Og ikke nok med det! Til dere som ikke fikk nok av oss i serien Familieliv; nå kommer vi på tv igjen, i en annen serie! Kan ikke si noe om mer om det, så bare følg med.

Jeg har fått mange ideer fra dere til hva dere vil lese eller se mer av her på bloggen fra vårt hjem eller vårt liv. Jeg er veldig glad for slike innspill! Da vet jeg litt mer om hva dere vil ha og jeg vil gjerne gi dere det ( innenfor rimelighetens grenser så klart, haha).

Ha en fin helg videre!

Linda

Følg oss på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.