Tenk så fint det blir da!

Jeg har fått det over meg nå at jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre det pent i hagen og rundt huset vårt. Tidligere har jeg ikke brydd meg så veldig om å bruke så mye tid på det, men nå har jeg skjerpet meg!
Nå skal jeg gøre det fint i hagen!
Planen er klar: det skal lukes, sås, snekres, ryddes og virkelig bli en makeover! Det skal bli mer blomster og mer grønnskaker og ikke minst mer orden i syklene!

Her skal jeg renske opp ugresset på hele grusen. Har allerede begynt på høyre side, fikk tips om å helle eddik på ugresset, så nå har jeg gjort det på resten, da er det enklere å fjerne det om noren få dager. Så skal jeg lage flotte blomsterbedd på begge sider opp mot trappa. DET bli vel fint?

Her skal jeg renske opp ugresset på hele grusen. Har allerede begynt på høyre side, fikk tips om å helle eddik på ugresset, så nå har jeg gjort det på resten, da er det enklere å fjerne det om noren få dager. Så skal jeg lage flotte blomsterbedd på begge sider opp mot trappa. DET bli vel fint? En allè!

Og fra det lille grøbbsaksbeddet i venstre hjørnet skal jeg lage et langt grønnsaksbed til enden an den trådbilen som står der. DET blir bra!

Og fra det lille grøbbsaksbeddet i venstre hjørnet skal jeg lage et langt grønnsaksbed til enden anvden trådbilen som står der. DET blir bra!

Her plantet vi solsikker..

Her plantet vi solsikker..

Se så fint det er nå! Langs veggen her skal jeg lage en kasse så jeg også kan ha andre blomster (eller jordbær?), sånn at jeg slipper å slite med kantklipperen innimellom. Har desverre tatt knekken på to solsikker. Bra vi har så mange!

Se så fint det er nå! Langs veggen her skal jeg lage en kasse så jeg også kan ha andre blomster (eller jordbær?), sånn at jeg slipper å slite med kantklipperen innimellom. Har desverre tatt knekken på to solsikker. Bra vi har så mange!

Og hva med å gjøre noe kult med denne store steinen, som å gjøre den til et lite hus?

Og hva med å gjøre noe kult med denne store steinen, som å gjøre den til et lite hus?

Her i hjørnet skal jeg lage et bedd, med busker i ulike størrelser, som jeg kan ha julebelysning på om vinteren. Det blir vel fint!?

Her i hjørnet skal jeg lage et bedd, med busker i ulike størrelser, som jeg kan ha julebelysning på om vinteren. Det blir vel fint!?

Og her skal syklene stå pent på rekke og rad i sykkelstativ! Det blir bedre tenker jeg!

Og her skal syklene stå pent på rekke og rad i sykkelstativ! Det blir bedre tenker jeg!

Så lurte jeg på om det er noe håp for denne busken? Hva tror dere? Er den død eller kan den våkne helt til liv? Jhar vannet og gjødslet i sommer, men synes ikke den ser helt happy ut...

Så lurte jeg på om det er noe håp for denne busken? Hva tror dere? Er den død eller kan den våkne helt til liv igjen? Jeg har vannet og gjødslet i sommer, men synes ikke den ser helt happy ut…

Jeg har virkelig trua nå altså, på at hagen kommer til å bli skikkelig fin!

Gleder meg til at det tar form, tror ikke at det trenger å ta så fryktelig lang tid, men nå er jeg veldig ambisiøs også da, og ganske så optimistisk 😀 Haha!

Dette blir bra! Har også andre planer, men ett sted må man jo starte:)

Hva slags hage har dere? Og har dere noen spennende hageplaner? Noen som har noen tips til meg?

 

Linda

Følg oss gjerne på facebook!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Tips til eks: ta en palle å få tak i pallerammer flotte til å bygge grønnsaks kasser det har vi gjort… i år har vi har salat, gullerøtter og mais å jaguu fikk vi over 10 maiser flott slipper du all luking å ugresset da det kommer opp av bakken… til neste år skal vi gjøre det samme med jordbærene er så godt å slippe all den lukinga 🙂

Comments are closed