Snegler i hagen!

//sponset innlegg//

Det er fullt av snegler i hagen vår. De er store og de løper rundt. Og de har store lysende øyne!! Hvordan blir jeg kvitt dem?

snegle
Hahaha! Nei, akkurat disse sneglene vil jeg gjerne beholde.

Jeg fikk bare en pakke i posten fra min nye samarbeidspartner, Netflix. Siden vi allerede er ivrige netflixbrukere passet det ypperlig med et samarbeid.
De sendte oss blant annet 7 par snegleøyer.

Glade snegler :)

Glade snegler 🙂

Julian på 14 har vi nettopp send avgårde på leir, og noen her foreslo at han kunne jo ha med seg et par slike øyne, som hodelykt. Haha!
Han falt ikke helt for den ideen da. Jeg tror de hadde slått bra an på leir jeg altså!
Men kule er de og siden vi mangler diverse lys nede i kjelleren, der vi har tvstua vår, kan vi jo bare ha på de øynene på hodet, så har vi med oss lys overalt. Smart!

Mia brukte de som leselys i senga si da hun la seg. Funka bra det! De snegleøynene er effekter til en film om …..snegler? Jeg har ikke sett filmen, men jeg regner med at Netflix har den inne:)
snegle 3

Jeg og han som jeg pleier å se på noe sammen med på kveldene, har nettopp begynt å se på en ny serie som heter Breakout Kings. Og i dag er det episode 3 som står for tur.

Snegleøyne, skjerf, drikkeflaske og apple tv.

Ser frem til en herlig høst med masse bra serier på Netflix!

Jeg er seriøst veldig fornøyd med å ha Netflix. Det er så praktisk å ha alle mulige filmer lett tilgjengelig. Etter at vi begynte å bruke netflix ligger det ikke lenger filmer og covere rundt omkring, så to store pluss for vår del. Og så sparer vi penger på å ikke kjøpe filmer.

last ned (1)

 

Fortsatt fin sommer!
Linda

//i samarbeid med netflix//

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Ha ha ha, de snegleøynene var jo fantastiske 🙂

  2. Haha.. nå ble jeg nesten litt kald, for jeg tok selvfølgelig starten på innlegget ditt dønn seriøst og så for meg monstersnegler i drakulautgaver! Fysj! Og så var det bare ungene dine som var søte igjen.

    Sånne lysende følehorn hadde helt klart slått an på leir, kan ikke tro noe annet. Godt for deg da, som går en lysende fremtid i møte!

    • Hehehe, har faktisk ikke sett en eneste monstersnegle i hagen vår. Naboene har mange, de som bor rett over veien, men de har også skogen inntil tomta si. Uflaks for dem, for de har nemlig hundrevis av snegler. Jeg har bare søte uskyldige snegler:) Så vi er heldige ja:)

Comments are closed