Gøy hos (barne)Hagen

Barn elsker jo å leke og klatre og svinge seg rundt, og det synes jeg da de må få mulighet til:)

VI har hengt opp en huske her nede. Skal også skaffe turnringer. Barn elsker jo å klatre og slenge seg overalt.

Vi har hengt opp en huske her nede. Det er kjempepopulært! Skal også skaffe turneringer. Barn elsker jo å klatre og slenge seg overalt. Inn gjennom de to mørke forhengene bak i bildet har vi fellesgarderoben vår der barna har klærne sine. Det er greit å bare trekke for der hvis vi har besøk og det er helt bomba der.

Vi har en Marimba som de spiller på. Den hentet jeg på ungdomsskolen jeg gikk på da den skulle rives for å gjøre plass til ny skole.

Vi har en Marimba som de spiller på. Den hentet jeg på ungdomsskolen jeg gikk på da den skulle rives for å gjøre plass til ny skole.

Mika er ivirg til å spille. Og ikke er det støyende lyd heller. Den "Rokoko"-plansjen kommer også fra ungdomskolen jeg gikk på.

Mika er ivirg til å spille. Og ikke er det støyende lyd heller. Den «Rokoko»-plansjen kommer også fra ungdomskolen jeg gikk på.

Ribbeveggen vet jeg ikke hvor kommer fra, jeg har liksom bare alltid hatt den. Barna elsekr å klatre. De legger store puter under og hopper ned.

Ribbeveggen vet jeg ikke hvor kommer fra, jeg har liksom bare alltid hatt den. Barna elsker å klatre. De legger store puter under og hopper ned.

 

En stor eske med masse å kle seg ut med er et must for barn. Alle mine har alltid elsket det.  Det er alltid noen som har på seg ett eller annet utkledningsutstyr.

En stor eske med masse å kle seg ut med er et must for barn. Alle mine har alltid elsket det. Det er alltid noen som har på seg ett eller annet utkledningsutstyr.

 

 

Hva gjør Mika inne i skapet?

Hva gjør Mika inne i skapet?

Han sitter å leker...

Han sitter å leker…

....og hører på Lilli....

….og hører på Lilli….

Mika hører på Lilli som leser.

Mika hører på Lilli som leser.

Jeg fikk nemlig en ide om å gjøre det enda kulere å lese. Alle barn trenger å øve på lesing. I et skap på jentene sitt rom som var fylt med bare masse tull, laget jeg til et lite lesekott. Her har de en lampe, en myk madrass og en stor deilig pute og en hylle til å sette bøker på.
Jeg har nå også hengt opp tre ark med navnet til nr 4, nr 5 og nr 6 (selv om han ikke har begynt på skolen ennå) Og hver gang de sitter her inne og har lest en side, kan de sette et klistremerke på arket sitt.
De kan også øve på gangetabell eller å telle til hundre eller noe sånt. Jeg skal lage noen øveark når det gjelder tall som jeg skal henge på veggen her inne.
Det er deilig for dem å kunne trekke seg tilbake inn hit og ha en rolig stund. De blir heller ikke så distrahert i lesingen når de kan sitte slik i fred.

Følg oss på Facebook!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

  1. Det «leseskapet» likte jeg! Det tror jeg vi må kopiere!

    • Ja, gjør det! Man kan jo gjøre det mye finere enn det jeg har gjort så langt. Jeg ville male og alt også, og det kan hende jeg gjør en dag, men enn så lenge funker det fint som det er:) Barn synes jo det er gøy i seg selv å krype inn små steder. Og et lite lesekott med lys inni er veldig koselig:)

  2. Tror du er den kuleste mammaen jeg vet om:-)

    • Hehe,, tja. om du spør de minste barna her er nok de enige, men om du spør de eldste her, så vet jeg ikke helt, haha:)

  3. Jeg hadde ELSKA å vært et lite barn hos dere:))

  4. Jeg har skrevet det før og må bare si det igjen: du er en fantastisk mor!!!:))

  5. Så morsomt! Håper vi får kjøpt oss hus snart med plass til masse lek og morro 🙂

Comments are closed