Hjelp!!

Ja, nå trenger jeg litt hjelp her. Jeg har nemlig en temmelig kjedelig trappegang som jeg har lyst til å gjøre noe med. Men hva?

Kjedelig trappegang

Kjedelig trappegang

Hva skal jeg gjøre her?

Hva skal jeg gjøre her?

Er det noen kreative sjeler der ute som har noen gode ideer til hva jeg kan gjøre her?
Farger? Mønster? Lys? Dekorasjon?

Det må jo gå an å gjøre denne delen av huset litt finere!

Jeg saumfarer interiørblogger og blader på jakt etter inspirasjon.
Jeg tar gjerne imot tips fra dere altså. Det må gjærne være litt crazy, morsomt, koselig, sprøtt….

Den lille kommoden i enden har jeg hatt siden jeg var liten. Jeg er svak for kommoder

Jeg tar imot alt!

Så er jeg veldig spent på hva jeg ender opp med her. Det skal vel ikke akkurat så mye til for å gjøre det litt kulere:)

Hva som helt av tips og ideer tas i mot med et stort takk!
Send meg gjerne linker hvis dere finner noen:)

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

22 Comments:

 1. Hmmm, jeg er ikke akkurat en kreativ sjel, men her goes.

  Der det er åpent nå ville jeg satt opp ett rekkverk av et slag, også kanskje hatt cottonballs nedover? Inne i «hullet» på høyre side ville jeg bestillt lærret eller fototapet av alle sammen, og laget en «ramme» av pene lister.

  • Det med alle oss innramet var ikke så dumt 🙂 Da får jeg liksom brukt denne «sære» plassen til noe kult 🙂

 2. Vet ikke om det er akkurat det dere leter etter, men har sett noen henge opp mange små innrammede bilder av familien oppover veggene:) Koslige bilder som gjør dere glade! Da har dere jo mange muligheter! Forskjellige rammer, størrelser osv.

  Håper det var noe til hjelp..!

  • Ja det har jeg sett noen steder. Jeg er bare redd for at barna her bare ville ha (ved uhell, såklart) rive dem ned. Det er en nokså smal trapp. Men jeg har tenkt litt på å decopasje bilder rett på veggen. Kanskje det hadde funka:)

 3. Jeg tror jeg hadde gjort veggen jevn/lik over hele, også ramma inn massevis av bilder i kule, fargerike rammer over hele veggen. I alle mulige størrelser og kanskje en fin litt hengende lampe i taket over. Har tenkt å gjøre noe av det samme her. Mer det å komme i gang som er problemet her. Ideer er det nok å ta av 😉

  • Veggen har faktisk vært sånn med brystning over hele tv-stua, og vi har fjernet alt. Det er kun det der bakom trappen som er igjen. Og bak er det betong, som vi ellers i rommet har malt med strukturmaling for å gjøre den hel og fin:)

   Men jeg liker ikke den brystningen altså, kanskje jeg skal ta å fjerne den, så ser hele veggen også litt ryddigere ut.

 4. Det er veldig fint med sånn tapet med trær

 5. Hei
  Jeg så noe kjempestilig for ikke så lenge siden. Der hadde de malt alle trinnene i trappen i ulike farger! Slik blir du kvitt rester også. Kjøp små spann med ulike farger til trappen,med demp det hele med en av nyansene på veggen. Med svart/hvitt bilder i ulike str blir det kjempekult. Hvis du strør litt sand på trinna mens du maler, blir ikke trappa så glatt.
  Have fun

  • Så koselig det hørtes ut med ulike farger på trinnene! Sand på trinnene mens jeg maler….har jeg aldri hørt før. Smart!

 6. Jeg har en åre til rekkverk.

  Ellers hva med å få barna til å male på 5×5 bilder og så sette dem sammen til et større bilde med et par cm mellomrom om du skjønner.

  Og hvite vegger, gule eller blå detaljer på trappen

 7. Jeg ville helt klart beisene trinnene i en tøff farge, malt resten av trappen et strøk hvitmaling (ser den er hvit fra før) og malt litt mer kontrastfarge på veggene. Deretter ville jeg helt klart prydet veggen med en bildevegg! Er du redd rammene vil falle av kan du prøve å feste dem på en mer sikker måte ELLER lage et «hjerte» eller bare et mønster med bilder rett på veggen (uten rammer). Kanskje med bildeteip eller andre ting? Du har jo så mange flotte barn som kan pryde denne veggen. Om du ikke ønsker dette ville jeg valgt en tapet med mønster i. Enten klassisk og fint mønster, eller et mer naturtema. 🙂

  Under trappen ville jeg hatt en lang kommode med masse skuffer. Masse oppbevaringsplass!

  Ellers syntes jeg det er tøft med veggord i trappene. Noe slikt: http://bloggfiler.no/sunnivalykke.blogg.no/images/1558518-11-1351442638624.jpg

  Lykke til! Gleder meg til å se resultatet =)

  • Jeg har selv valgt å ha skohyller under trappen (kun av hyller fra ikea). Det kan også være smakt, MEN det krever endel støvtøring! *fnis*

   http://veronikad.familieprat.no/?p=18829

  • Jeg synes et fototapet med naturmønster høres ut som en vinner:) Tror det også vil passe med resten av rommet. Hadde egentlig slått fra meg å fjerne brystningen pga latskap, men jeg har nå fjernet den i hele resten av rommet, så jeg har nå landet på at den skal bort, så da får jeg bare to vegger i trappa, den som er over i en andre etasjen og den som er i kjeller etasjen. Og så tenke jeg å male den lille kommoden hvit eller grå og ha en kul lamåp over i den lille kroken nederst der. Det tror jeg bli helhetlig og fint. Og så skal jeg male trappen som du sier. Den er ikke helt hvit heller, men falmet liksom, og det er ikke så pent nå. Dan må bli hvit, men jeg tror trinnene blir i andre farger, kanskje grått, grosort og cerise? Jeg er jammen glad jeg spurte om litt hjelp her, for jeg har fått så mange gode ideer og klør i fingrene etter å sette igang!

   Tenker også å lage litt mer gelender der trappen er åpen, men det må være noe som ikke tar så mye plass, kanskje bare en til tre stolper nedover og bare øverst.

 8. Hei!
  Altså, dette kan bli litt vel kreativt for de flest, men hvor koselig hadde det ikke vært å hatt fotavtrykk av alle i familien i trappetrinnene? En person kan «gå» et par skritt i trappa med maling på beina 🙂

  • Det med fotavtrykk hadde jeg planer om i et av barnerommene, da oppover veggene og i taket, slik at det så ut som om barnet hadde løpt oppover veggene og over taket. Jeg har lyst til å ha fotavtrykk et sted:)

 9. Det høyres ut som at du kjem til å gå for ein litt sånn skandinavisk stil med naturelement/dyremotiv eller kanskje svart/kvitt bilder. Då trur eg det hadde blitt kjempefint(forutsatt at det andre er i kvitt eller nøytrale fargar) å slipe ned trappetrinna, og beise med sånn drivved- beis. Det synest eg er så fint. Har lyst til å gjere det hos oss når eg får fingeren ut;-)

 10. For en koselig blogg!

  Vi har nok ikke like mange barn, bare 3 barn hvorav et et psykisk utviklingshemmed( men takk og lov for forbønn! ). Men de raser altså opp og ned trappa dagen lang. Det første vi gjorde når vi flyttet inn i vårt gamle hus fra 1932 var å fikse rekkverk i trappa. Det er enkelt, et gelender og enkle spiler som jeg malte hvitt, trappa og rekkverket.
  Vi bruker hele trappeoppgangen til å henge opp barnas kreasjoner. De eldste blir tatt ned. Men så fort det kommer noe nytt fra skolen, det være seg tegninger, malerier, kollager, perlebilder, så henges de opp i trappa. Det er jo huset største veggflate uten vinduer og møbler( vi bor på 112kvm fordelt på to etg og mye av det er gang/hall). Også er det så koselig å se på når vi går opp og ned trappa og siden trappa er like ved utgangsdøra, så ser jo alle gjestene det og, noe mange setter pris på.

Comments are closed