Reaksjoner etter «Bønder i by`n»

Vi satt spente å fulgte med på tv i går. Det er jo litt rart at to hele dager med filming skal kuttes ned til en snau halvtime. Det sier seg jo selv at det er bare en brøkdel som kommer med.

Men det er greit. Alle var veldig fine, bortstett fra at jeg ser jo at jeg må slanke meg. Og det ønsker jeg jo også, og jeg er liksom i farta. Jeg er bare så okkupert at jeg ikke har tid til å tenke så mye på meg selv. Men det må jeg gjøre noe med. Jeg må ordne tid til å vurdere måltider (planlegge), jeg vil trene mer, og også evaluere hvordan det går med meg samt å finne inspirasjon, som jeg finner mye av på nettet. Jeg har bare aldri tid til å gjøre mer enn det jeg absolutt må. Jeg må omstrukturere litt, slik at jeg kan fokusere litt mer på meg selv.

Jeg så også ekstremt sliten ut, og det var jeg også, med kun 4 timers (om det var så mye) søvn natten i forveien.

Men det er jo ikke uvanlig for en småbarnsmor.
Så irriterte det meg litt at vi ennå ikke har fått opp skapdøra til rengjøringsskapet. Det ble veldig synlig. Det er jo noe vi til vanlig ikke tenker over liksom.

Men, hva vi spiser til frokost? Eh…..
Vel, de spurte jo om de kunne ta en titt i skapene våre. Det var greit, og etter at de hadde snoket i både matskap, kjøleskap og fryser, konkluderte de med at «nei, her var det ikke mye å plukke på akkurat». (Det kom jo ikke med på TV såklart)
Så det med den usunne frokostblandingen er ute av proporsjoner. Det er ikke vanlig at vi har det i skapet heller. Han hadde også fremme havregryn og musliblanding med frukt og rosiner og snakket om de også, noe som ikke kom med.
Tidligere på dagen hadde vi filmet i butikken, og da skulle det være sånn at barna skulle fly rundt å handle. Jeg delegerte hva hver av dem skulle handle. Og når du ber et barn om å hente tre frokostblandinger, så er det ikke akkurat noen overraskelse at de velger sjokoladekuler? Det er jo nettopp fordi det er noe jeg nesten aldri kjøper!

Men joda, vi har fått høner, og henter inn egg hver dag. Det er ganske kult. De er enkle å ha med å gjøre også.

Hønsehus med 4 høner!

Hønsehus med 4 høner!

Mange norgesglass. De liker jeg.

Mange norgesglass. De liker jeg.

Veldig fonøyd med å ha fått en saftkoker :)

Veldig fornøyd med å ha fått en saftkoker 🙂 Og den saften ble kjempegod. Det er selvsagt tomt nå da 🙂

Men nå tror jeg ikke at jeg gidder å være med på mer TV-greier hvis vi skulle bli spurt. For det blir alltid sånn at det meste faller på meg og det er så slitsomt. Dan var bare hjemme litt på morgenen de to filmedagene, så jeg har helt alene om skulle prestere og holde orden på barna. Det vil si, holde dem unna når det ikke var «deres tur». Jeg måtte amme innimellom, og det tok tid. Og jeg blir også ganske stressa med å rydde i huset.

Så jeg tror det holder nå jeg altså.

Nå har vi liksom gjort det. Men når det er sagt, så var det morsommere med «Familieliv» på FEM. For det var bare en ren presentasjon av oss som familie, ikke noe tilgjort, ikke noe iscenesatt. På «Bønder i by`n» måtte vi ha et «problem», og det hadde vi jo egentlig ikke, derfor ble akkurat det litt kunstig, og det synes jeg det også ble i stor grad i de andre episodene også.

Man gjør seg erfaringer.
Jeg trodde jeg hadde bilder av hønene, men det hadde jeg visst ikke, så det får komme senere.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Jeg synes dere var veldig fine jeg 🙂 Og hva gjør vel det om det kom frem cherios og sjokoladekuler er da noe alle som har barn bukker under for en eller annen gang fra tid til annen. Jeg er den første til å inrømme det, og nekter noen for det så enten lyver de eller så er det så sunne at det går over til å bli usunt 😛

    Stå på snuppa 🙂

Comments are closed