DIY – Smart oppbevaring!

Nå er det flere her i huset som ikke er helt i slaget, deriblant jeg. Så vi tar det så med ro som vi kan. Jeg har nesten ikke sovet noe de tre siste nettene pga to andre som har vært litt pjuske. Heldigvis er det ikke omgangssyken det er snakk om. Bare forkjølelse og vondt i hodet.

Men jeg tenkte jeg skulle vise dere noe jeg lagde her om dagen. Vi har ikke så veldig stor plass på badet. Vi har ikke noen benk, kun vasken som jeg må balansere sminken på når jeg sminker jeg, eller jeg må rote nedi en sminkepung for å finne det jeg skal ha. Jeg ble så lei av dette. Jeg vil ha ting tilgjengelig og på en fast plass, ikke lggende sånn at det faller på gulvet hele tiden.
Så da lagde jeg denne:

Smart oppbevaring og organisering.

Smart oppbevaring og organisering.

Her har jeg det jeg trenger tilgjengelig og det er superenkelt å putte det tilbake på plass. Dessuten har jeg frigjort litt plass i en hylle som henger ved siden av speilet, og jeg har fått brukt plass som ellers ikke ble brukt til noen ting.
Eller forresten så har jeg ikke frigjort plass i hylla ved siden av speilet for å kunne putte masse annet der, men nå er det plass til å ta frem en parfyme uten at noe annet faller ned.
Mitt favorittord «betjeningsareal» passer bra her. Man må jo ha plass til å ta noe ut av et skap og sånt. Denne plassen heter betjeningsareal, og er et ord jeg bruker hver dag. Det er et fagord innenfor interiør 🙂

Ubenuttet palss rommer nå mange viktige ting. Og q-tips er lett tilgjengelig for alle. Også en påminnelse om å vaske ørene når alle ser dem så tydelig. Det samme med tanntråd.

Ubenuttet palss rommer nå mange viktige ting. Og q-tips er lett tilgjengelig for alle. Også en påminnelse om å vaske ørene når alle ser dem så tydelig. Det samme med tanntråd.

Dette kan hvem som helst lage, det er veldig lett og går fort siden du ikke trenger å sy inn noen kanter på de plastikklommene. Du trenger bare et så stort stykke stoff som du vil ha, og noen remser med transparent duk (kjøpt på Jysk. Jeg hadde litt rester igjen som var akkurat det jeg trengte.)

Du syr bare inn alle kantene på bakstoffet, og syr fast den nederste kanten på hver remse nedover, altså horisontalt.. Og til slutt kan du dele inn i lommer ved å sy hele sømmer fra bunnen til topp.
Dette er gjort på en halvtime.

Lag noen løkker, en løpegang, eller hemper og fest på toppen og tre i en pinne. Jeg fant en trommestikke i farta som jeg brukte og den passet helt perfekt.

For flere smarte organiseringstips og oppbevaringstips i trange rom, følg Absolutt hjemme på Facebook! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. For en genial ide. Denne skal jeg lage også! Tusen takk for supert tips..

Comments are closed