Grunnen til at jeg har karamellsuas på vaskerommet er…..

Jeg har et samarbeid med Netflix og nå har de en konkurranse for oss som er med i deres stream-team der vi skal fortelle hvordan vi klarer å holde koken i en hektisk hverdag med barn, husarbeid og familieliv og alle plikter og oppgaver som hører med. Konkurransen er i forbindelse med serien «Unbreakable Kimmy Schmidt» som ser veldig morsom ut og nå skal vi vise hva som gjør oss travle mammaer og pappaer unbreakable.

Hvordan kan man samle seg, ha et lite lyspunkt i hverdagen, få et pust i bakken. Jeg vet at mitt lille øyeblikk egentlig ikke er så smart og sunt. Men det er ikke så ofte jeg har denne lille utskjeielsen. Eller jo, kanskje litt for ofte. Men jeg har mange andre stunder der jeg slapper av og fyller energilageret mitt også heldigvis.

Ok, her kommer min lille innrømmelse:

For mannen min er det sånn at han koser seg på fredag kveld. Da er det fri og kos for han. Da kommer ostepoppen, sjokoladen eller isboksen frem.

Men for meg er det ikke slik.
Det er ikke på fredag kveld at jeg koser med mest med godteriet eller isen. Det er ikke da jeg trenger det mest. Da har jeg jo fri og kan slappe av uansett.

Men gjennom uken derimot….

For å holdet motet oppe innimellom.
For å ikke miste motivasjonen.
For å få frem smilet.

Det er derfor jeg har karamellsaus på vaskerommet. Jeg tilbringer en god del timer der nede i løpet av uken. Og for å gjøre det skikkelig koselig for meg selv, så har jeg karamellsaus der. Jeg elsker karamellsaus. Ikke alene, men på is!! Vi har nemlig en liten ekstra fryseboks der på vaskerommet, og i den har jeg is.
Jeg spiser ikke is hver gang jeg er der inne, men av og til. Og så er det godt å bare vite at det er der liksom.
Og det er en annen som har funnet ut hva som skjer av og til når jeg er på vaskerommet, så da kommer det noen ganger en liten tass som har med seg en egen skje. Og da har vi en skikkelig koselig stund sammen, midt mellom skittenøty, stryketøy, malingsspann og verktøy.
Et magisk lite øyeblikk!

 

IS

 

Et annet deilig øyeblikk for meg er å lese i mitt favoritt-interiørblad, som er Rom 1-2-3, mens jeg har en kopp te eller et deilig eple å knaske på.

En annen ting som er et lyspunkt for meg er når mannen og jeg kan ta oss en liten halvtime sammen om kvelden og bare slappe av på sofaen og se på noe på Netflix eller tv. Hvis vi ikke har fått gjort det på noen kvelder, savner jeg det veldig.
Det er liksom da jeg «lander» for kvelden.

På bildet er jeg gravid i uke 30. Og nå er det straks stopp for is-utskeielsene mine. Garantert, tror jeg kanskje.

Hva er det som gjør at du holder ut alt?

Linda, Absolutt hjemme. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Jeg har ei stor plate med freia melkesjokolade i kjøleskapet, alltid! Der knekker jeg en bit viss blidsukkeret er på bånn. Viss det er netter med sykdom på barna og lite søvn på meg, blir det cola i kaffekoppen. Ungene tror det er kaffe fremdeles (de er 6 og 7 år). Ellers er voksentid om kvelden alfa og omega i hverdagwn!

  2. Hehe.. Jeg har lys kokesjokolade i skapet som jeg går å småspiser av innimellom.. kremt..hver dag.. på den måten får jeg med sjokolade i handlekurven uten at barna reagerer. Sier bare at vi skal bruke det til baking 😉

  3. Det er så deilig og se at man ikke er alene 🙂
    Her har jeg alltid sjokolade øverst i kjøleskapet.Der oppe er det ingen små øyne som ser sjokoladen og mamma får ha den i fred når det trengs. En sjokoladebit kan gjøre underverker :p

    • Jeg blir også glad over å høre at det er flere som meg:) Når jeg er stresset hjelper det litt med en liten godbit ja:) Tempoet er såpass høyt innimellom at det er akkurat da i den stunden at jeg slapper av litt:)

Comments are closed