Orden i hverdagen

/Sponset av en trofast leser som har laget et nyttig produkt for å få bedre oversikt i hverdagen. /

Hva skal vi ha til middag??
Hvem skal i bursdag, og når og hvor?
Hvem skal i det hele tatt gjøre hva?

Hvis man har alt dette nedskrevet i en plan, så tar man av for mye stress og frustrasjon.

For litt siden da jeg skrev innlegget om hvordan man kan finne tilbake til gleden i hverdagen, var jeg inne på noen punkter som handlet om å ha oversikt og å ha hverdagen organisert.
I etterkant av det var det en leser som kontaktet meg, for hun ville sende meg et produkt som hun hadde utarbeidet, det var en bok og et par laminerte uke/månedsplaner.

Kort tid etterpå fikk jeg det i posten. Så nå har jeg sjekket ut boken og jeg må si at det er til stor hjelp!
Det er en kalenderbook som tar for seg måned for måned, og uke for uke, og det er et felt hvor hver eneste dag.
Hver måned tar hun opp et tema som familien kan ha fokus på slik at man bit for bit blir mer organisert i hverdagen. Temaene inspirere til å ta i et tak der det trengs.

Temaer er for eksempel:
Ryddig og organisering.
Atmosfæren i hjemmet.
Renholdsrutiner.
Familieøkonomi.

Den inneholder også en månedsoversikt for hver måned (i tillegg til hver uke) og har rikelig med ledige sider til notater.

Hendig bok som passer i veska, da har jeg alltid planen med meg.

Hendig bok som passer i veska, da har jeg alltid planen med meg.

 

Jeg har ofte lapper med ting jeg skal gjøre og huske på, og jeg har andre lapper med meny for uken. Det blir etterhvert flere lapper, og de kan av og til forsvinne. Jeg har en notatbok som jeg har med rundt omkring til å notere saker jeg kommer på som jeg skal skaffe eller gjøre.

Men nå kan jeg bytte ut både løse lapper og notabok med denne fine boken som er i et hendig format. Den kan jeg ha i vesken og der har jeg alt på ett sted.

Jeg liker å skrive inn meb blyant, da er det lettere å viske ut og gjøre  eventuelle endringer

Jeg liker å skrive inn med blyant, da er det lettere å viske ut og gjøre eventuelle endringer

 

Og i tillegg har jeg hengt opp de store laminerte planene på kjøleskapet slik at alle i familien kan se hva som skjer. Disse sidene kan alle laste ned gratis HER. Du får dem i både A3 og A4-format. Hvis du har en lamineringsmaskin så kan du laminere de selv og dermed har du en evighetsplan. Bare å pusse ut når uken er over og skrive inn på  nytt for en ny uke.  Lamineringsmaskin kan man kjøpe billig på både Biltema og Clas Ohlson.

Alle har oversikten over hva som skal skje når jeg fører opp alt i skjemaene.

Alle har oversikten over hva som skal skje når jeg fører opp alt i skjemaene. Oppgavene er fordelt etter hvor mye tid den enkelte har de forskjellige dagene.  Har de trening har de mindre tid, og så får de heller trå til når de har mer tid.

 

Hvis du også har lyst på denne oversiktlige kalenderboken, kan jeg fortelle at det nå er sluttsalg på boken. Du kan bestille den og får nå  54 % rabatt. Da koster den 127 kr (før 277).
Det er fortsatt mye igjen av året, så det er absolutt ikke for sent å komme inn i gode rutiner når det gjelder planlegging og oversikt i hverdagen.

Jeg er kjempeglad for at Eliasabeth var så grei å vise meg produktet sitt. Dette synes jeg var nyttig!

Ønsker alle en god oversikt over hverdagen!

Linda.

For flere tips til organisering i hverdagen, lik Absolutt hjemme på facebook. 

/Sponset innlegg/

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.