Hei, jeg heter Linda og har et problem

Mitt problem er at jeg samler på barnesenger.
Og det er litt upraktisk. De tar så stor plass.
Det rareste er at de ikke engang blir brukt ettersom de yngste barna sover i foreldresengen.

Hjelp, hva skal jeg gjøre!

Den lilla sengen har jeg tenkt til å pusse opp. Men til hvem? Har hatt den i mange år og den har vært i bruk noen ganger.

Fin vugge til å ha babyen i.

Fin vugge til å ha babyen i.

Tresengen under stammer fra et barnehjem på Majorstua i sin tid, og jeg synes den er så vakker. For et år siden solgte jeg den. Men så angret jeg så veldig, og sendte en mail til hun som kjøpte den om at  hvis hun skulle selge den igjen, ville jeg gjerne kjøpe den tilbake. Og da var jeg heldig, for etter en stund kunne ikke barnet hennes bruke den, da han begynte å kunne falle ut. Hun måtte ha en høy sprinkelseng istedenfor. Så da kjøpte jeg den tilbake. Eskil husker så godt at han lå i denne sengen som stod helt inntil vår seng. Nå har vi utvidet vår seng og han sover med oss og med lillebror. Så ingen bruker denne sengen nå.

Denne fine sengen stammer fra et barnehjem på Majorstua. Jeg solgte den, men angret og fikk kjøpt den tilbake.

Denne fine sengen stammer fra et barnehjem på Majorstua. Jeg solgte den, men angret og fikk kjøpt den tilbake.

Og så for litt siden kom jeg over denne vakre sengen på Finn.no. Den var så fin, så den ble straks min. Men trenger jeg den? Jeg har planer om å legge den nye babyen i denne sengen for å sove på dagen, slik at overgangen til egen seng også om natten skal gå mer smooth enn sist. (Eh….når var sist noen flyttet til egen seng egentlig?)  Men det kan jo hende at jeg ikke bruker den uansett.
Mika på 2 år vil i allefall ikke ligge i den.

Vakker, hvit chabby-chic-seng som ingen bruker.

Vakker, hvit chabby-chic-seng som ingen bruker.

Og så har jeg denne vuggen da, som jeg kjøpte på loppis en gang vi var på ferie i Sverige. Den er jo så søt! Den er så fin å ha i stua og vugge babyen i. Men den kan bare brukes i ca 3 mnd, frem til babyen begynner å  røre mer på seg.

Vuggeseng

En fin vugge til å ha babyen i de første månedene.

Og så har jeg denne lille senga, som jeg syntes var uvanlig. Og da måtte jeg jo ha den såklart. Men jeg har har jo aldri brukt den og kommer ikke til å gjøre det heller.  Hva skal jeg gjøre med den? Jeg hadde bamser i den på jenterommet en periode. Noen andre forslag til hva jeg kan bruke den til? Kurven kan tas av stativet også.

En litt uvanlig seng. Har brukt den på barnerom til å ha bamser i.

En litt uvanlig seng. Har brukt den på barnerom til å ha bamser i.

Så til tross for at jeg ikke bruker så mange senger, har jeg litt for mange. Hva hadde dere gjort?
Solgt de?
Gitt de til loppemarked? Vel, ikke den hvite og den barnehjem-sengen i allefall, for de er bare rett og slett for fine for fine.

Jeg har i allefall fordelt sengene rundt omkring i huset, så da synes det liksom ikke at de tar så mye plass.

Det er bare å legge inn bud, så skal jeg vurdere om jeg selger noen av sengene. Det blir litt for mange senger her i huset som ikke er i bruk. Så får jeg gå på avvenning når det gjelder å skaffe alle disse barnesengene.

Linda.

Følg bloggen på Facebook. 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

9 Comments:

 1. Silje ;Mamma til 2

  skjønner godt du ikke vill kvitte deg med noen av de, alle var jo så fine da 🙂

 2. Ordentlig fine senger, spesielt den hvite og den fra barnehjemmet

  • Ja det to er kjempefine. Den fra barnehjemmet har alle våre barn sovet i også tror jeg, så den er mest spesiell for oss.

 3. veronikadoli

  Haha en herlig ting å samle på det! 🙂 Og så mange flotte senger a !:)

 4. frugravningen

  Her var det mye fine senger.. Har litt lyst på alle jeg.. hehe.. Men her i huset er det ikke plass.. Kanskje når vi bygger.. Tror jeg kommer til å gå amokk på loppis etterhvert altså.

 5. Ikke rart du samler på senger (selv om det ville vært mer praktisk å samle på servietter.) 🙂 De var tøffe alle sammen! Tror jeg vill hatt vanskelig for å kvitte meg med dem, spesielt den siste.

 6. Hehe jeg har hatt mange vogner opp igjennom, så er nok ikke den rette til å svare. Men jeg tror nok jeg ville solgt/gitt bort noen, i og med at ingen er i bruk. Men hvilken vet jeg ikke :/ Tror jeg likte barnehjem sengen best av alle 😉

  • Ja den er så stemningfull og det er den de fleste av barna våre har brukt også;)

Comments are closed