Hjelp, vi sliter så fælt nå!

Dagen må komme da vi må treffe et valg. Vi er nødt til å bestemme oss for hva vi skal gjøre. Og det er denne sommeren det skal skje.
Men hva skal vi velge? Vi sliter så veldig med å velge!

Skal det bli «Labrador» eller «Kjønnrøk» eller en av de andre fargene? Hjeeeelp!

Først kjøpte vi en 10-liter med en farge vi trodde vi var fornøyde med. Så da skulle vi teste den på rekkeverket til verandaen som ennå ikke var blitt malt. Men vi skjønte fort at den fargen skal vi ikke ha, for den syntes vi var for lys. Så dumt da, vi som hadde kjøpt en 10-liter.

Men så kjøpte vi 4 andre fargeprøver og malte noen planker på rekkverket. Men det er neimen ikke lett å bestemme seg!

Hva i alle dager skal vi velge??

Hva i alle dager skal vi velge??

hus2Dette er jo nesten helt umulig! Men det står mest mellom de to til venstre. Tror jeg da. Eller kanskje den helt til høyre? Den har litt rødt i seg.
Pffffu …valgets kval!

Så det er det vi skal gjøre i sommer, male huset i en ny farge. Og vi håper å få klare å byttet ytterdør også.

Hva slags farge har dere på huset deres?

Linda

For å finne ut hvilken farge vi ender opp med, følg oss på Facebook. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

10 Comments:

 1. Monika Neuberg

  Likte den mørkeblå til høyre……

 2. Syntes dere bør gå for den grå.

 3. Den grå blir flott

 4. Kristine T. Davidsen

  Selve huset er en litt mørkere nyanse enn lys grå. Og rundt inngangsparti og i innhuk på terrassen har vi hvitt panel som går motsatt vei av panelet på selve huset. Denne gråfargen er veldig fin, men jeg aner ikke hva den heter. Men det skal jeg alltids klare å finne ut av. Vi bor i rekkehus i borettslag, så vi står ikke helt fritt i fargevalg, men fargen er kjempefin!! 🙂

 5. unngå alt blått tenker jeg, den blir for annerledes og svinger ikke så bra i naturen eller mot eksisterende veggfarge

  • Vi skal skifte farge på hele huset da, ikke bare på verandaen. Var ute og kjørte en tur i dag og tror jeg skal droppe grått, for det er så mange grå/brune hus. SÅ en veldig fin blåfarge jeg likte. Hm….vanskelig.

 6. Det der er ikke enkelt nei. Malte huset for noen år siden ,å tenkte mye på gråfarge først, men det var så mange som malte husene sine grå .Vi fant ut att vi ville ha litt farge istedet.Det ble en lys gul farge istedet Duggfrisk heter den, passet godt på huset vårt isåfall..Den blåe ytterste synes jeg var fin. Da jeg skulle finne farge på huset så søkte jeg opp på internett på diverse farger jeg likte, å da kom det jo opp bilder av hele hus med fargen på .Da var det mye enklere å se for seg fargen enn på ett lite fargekart.

 7. Det er ikke et lett valg. vi malte i fjord, hadde lyst på en helt annen farge men så fant vi ut at vi ville ha alla det samme. vi har mosegrønt hus og det ble riktig så fint 🙂
  men kanskje en av de blå der ? 🙂

 8. Den lyse blå helt til høyre

Comments are closed