Kjempekjekk vogn å ha med på reisen!

//Sponset av Jollyroom//

Jeg har fått teste en vogn av merket «Beemoo» fra Jollyroom. Jeg fikk selv velge hvilken av modellene jeg ville teste ut. Og ettersom vi skulle på ferie til Spania og vi hadde en nyfødt baby med oss valgte jeg «Beemoo easy travel 4», fordi den kan brukes fra nyfødt og kan dermed legges helt ned i ryggen.

Vognen har veldig god plass til barnet. Vi vekslet mellom å bruke den til Levi Mathias på 5 uker og Mika på 2,5 år.

Når Levi lå i den la vi den nesten helt ned. Kalesjen kan trekkes  veldig langt over vogna og gir god vind/solbeskyttelse. Likevel er det god lufting takket være et «lufteparti» i kalesjen.

vogn2ny1

vogn3ny2

 

Når Mika satt i den, var det også god plass. Det er seler i vognen og han festet vi med seler når det var nødvendig. Den passet akkurat til Mika og han veier ca 15 kg. og vognen er beregnet til barn opp til 15 kg.

Vongnen er kjempelett å manøvrere. Så lett at det er morsomt. Man kan trille den rundt 180 grader «på stedet» og det er så praktisk på smale steder og tett befolkede gater.

Bremsen fungerer veldig bra og det er en liten kurv under. Det følger med et regntrekk, men det fikk vi heldigvis ikke bruk for i Spania. Det er også kopp/flaskeholder på den ene siden.

Flaskeholder kan også brukes som søppelkasse fant vi ut...

Flaskeholder kan også brukes som søppelkasse fant vi ut…

Baby sover godt skjermet fra solen.

Baby sover godt skjermet fra solen. God og romslig plass.

Det følger også med en reiseveske til vogna. Da er det bare å smette av hjulene og putte den i reisevesken.

Og en liten opplysning til dere som reiser med Ryanair (kanskje andre flyselskap også for alt jeg vet): man kan ta med to babyitems gratis til barn under to år. Så da kan du ta med vogn som er 1 colli og et bilbarnesete – gratis. Det visste sikkert de fleste men det var nytt for meg.

Det finnes mange modeller av merket Beemoo, alt fra en enkel paraplytrille, reisetriller, duovogner, dypvogner til søskenvogner av flere varianter og i mange ulike farger. Det er kjempefine vogner!

 

 

Jeg må også få legge til at mannen min var svært begeistret for denne vogna. Han syntes den var utrolig praktisk å ha med overalt.
Både han og jeg kan varmt anbefale alle å ha med denne vogna på tur. Kanskje ikke alle da, men i allefall dere som har med dere en smårolling og trenger en praktisk og lett vogn:)

Vogna pakket i reiseveska.

Vogna pakket i reiseveska.

Når man slår den sammen, kan man feste den sammen med en liten krot fra den ene brettede delen til den andre.

Når man slår den sammen, kan man feste den sammen med en liten krok fra den ene brettede delen til den andre…

...Og da kan man enkelt bære den med seg som en koffert. Det er et håndtak å holde den i.

…Og da kan man enkelt bære den med seg som en koffert. Det er et håndtak å holde den i.

Mika veier runst 15 kg, som er så langt vognen passer til, så han går akkurat. Han passer fin i vogna og satt mye i den  da vi var i Spania.

Mika veier runst 15 kg, som er så langt vognen passer til, så han går akkurat. Han passer fint i vogna og satt mye i den da vi var i Spania.

Man kan selvfølgelig bruke den til vanlig også. Vi kommer til å ha den som «bilvogn». Den kommer til å være i bilen og vi har den med overalt, som til kirken og sånne steder hvor det er praktisk med en vogn. Da slipper vi å ta med den andre store retrovogna jeg bruker her hjemme. Retrovognen min er jo bare helt nydelig, men er mye tyngre å løfte ut og inn av bilen samt at den tar mye større plass. Retrovogna mi er perfekt til å bruke ute på lange trilleturer, og den lille store Beemoo Easy travel 4 er perfekt å ha med seg rundt omkring.
Den tar også liten plass når den er slått sammen. Så å ta med den til IKEA f.eks. er perfekt. Da kan jeg handle masse greier og ha plass til både varer og vogn:)

Linda

For stadige omtaler av produkter/tjenestser, følg oss på Facebook:) 

/Tusen takk til Jollyroom for en fin vogn/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.