Klar for sommeren med ny tv!

/Sponset av Warner Bros/

Vi har nettopp kjøpt oss ny tv og lydanlegg. Det skal bli digg å ha noen lange deilige kvelder i sofaen med verdens beste mann. Vi skal se filmer og serier og kose oss til sent på kveld/natt!
Skulle nesten tro at Warner Bros har fått det med seg, for akkurat da vi hadde fått opp den nye tv-en og lydanlegget, fikk jeg en overraskelse i posten.

Mika og pappa fikser opphenget til tv-en.

Mika og pappa fikser opphenget til tv-en.

Ny tv og ny lyd

Ny tv og ny lyd

Liten pakke fra Warner Bros.

Liten pakke fra Warner Bros.

Mannen min som har eget studio i kjelleren der han leser inn og lager reklame for både det ene og det andre, hadde nylig lest inn og laget en reklame for «American Sniper» og dette var en film han virkelig hadde lyst til å se. Og da passet det jo perfekt å få den i posten.

Filmen er kjempebra! Historien er sterk og den er basert på den virkelige historien om Chris Kyle. Han skrev seg inn i Amerikansk krigshistorie som den dyktigste skarpskytteren noen sinne. Vi følger ham i krigen i Irak og i periodene han har hjemme innimellom og får et godt innblikk i hvordan det kan være for soldater å leve med de inntrykkene og opplevelsene de får når de er i krig. Chris Kyle utmerket seg og gikk under kallenavnet «Legenden» og det meg god grunn!

Anbefales!

Linda

Absolutt hjemme

/Sponset av Warner Bros/

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.