Vi vil ha regn! Masse regn!

/Sponset innlegg/

Før høstferien var det jo ganske mange dager med regn. Og flere dager kom
1.-klassingen, Eskil, hjem med våte støvler. Og da mener jeg ikke bare litt våte, men jeg kunne helle vann i store mengder ut av støvlene.
Dette gjentok seg flere dager. Jeg helte ut vann, passet på å samtidig skylle støvlene for sand og jord/leire, og satte de til tørk.

En dag da jeg hentet han på skolen, skjønte jeg hele greia. Jeg skjønner jo at små gutter synes det er gøy å plaske i vanndammer. Men da jeg så «vannadammen» han hadde plasket i, så skjønte jeg godt hvorfor støvlene bokstavelig talt ble fylt med vann.

Jeg hadde med meg Mika på snart 3 år denne dagen jeg hentet han og så den store dammen. Mika hadde på seg sin kule grønne barnevader fra barevaderen.no, og han kunne plaske så mye han ville i dammen, helt uten å få en eneste dråpe i støvlene.

En av de andre mammaen har fortalt meg at skolen har ringt å bedt henne komme med mer tøy, enda gutten hennes hadde tre skift i hylla hans. Dette er altså en meget populær vanndam og det er nesten umulig for lærerne å holde barna unna. Den er jo sååååå kul!

Jeg skjønte med en gang hva som måtte til: Jeg måtte skaffe en barnevader til Eskil også. Høsten er ennå ung og det kommer til å komme mange flere regnværsdager som fyller opp den store dammen. Og DA skal de plaskes!

Eskil ventet og ventet i hele TO dager på få pakken i posten, og han reiv opp pakka og tok på seg vadebuksen med det samme!

-Der henger din Mika! Ta den på!

-Der henger din Mika! Ta den på!

-Sånn nå er vi like!

-Sånn nå er vi like!

Når han våkner om morgenen spør han om det regner. For nå er han klar for masse regn!
Vi får håpe det regner mer snart nå.

Og alle dere andre som har barn i Eskil sin klasse, som har sett dammen, dere får kjøpt barnevader HER.

Og alle dere andre som vet om en superkul dam, dere kan også skaffe dere en barnevader. Barnevaderen er absolutt ikke bare for barnehagebarn:) Og spør du meg skulle den nesten  vært obligatorisk for oss her i nord:)

Han en deilig høst videre!

Linda

Absolutt hjemme på Facebook.

/Sponset innlegg/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.