Er der DERFOR han er sånn!!

Som jeg har nevnt tidligere, så driver jeg og mannen og tar et online parforholdskurs, og det er veldig interessant å lære om forskjellene.

Det er så nyttig det er å bli bevisst på at man er forskjellige. Det er jo ingen som er sånn de er fordi de går inn for å være vanskelige eller irriterende. Man er bare forskjellig og har forskjellige personligheter. Alle vet at man er forskjellige men noen ganger går det liksom ikke helt opp før noen sier hvor forskjellige man er eller inntil man får den nødvendige kunnskapen.

Vi har nå gått igjennom DISK-analysen og fire forskjellige personlighetstyper. Jeg kjenner meg igjen flere steder, men spesielt godt i en av dem. Det var en lettelse å høre om meg selv og hvor godt den beskrivelsen passet på meg. Jeg ble så gald, for det var på en måte en bekreftelse av at jeg ikke er vanskelig, men at jeg har en personlighet som gjør at jeg tenker og gjør ting på den måten jeg gjør.
Og det at mannen min også kunne høre det synes jeg var veldig veldig fint. Nå kjenner jo han meg veldig godt og har ikke noen problemer med hvordan jeg er, men jeg tror at han forstår meg bedre likevel.
Jeg gir og gir og gir hele tiden, men etter å ha hørt på hvordan jeg fungerer og hva som gir meg motivasjon og påfyll så synes jeg han avlastet meg mer enn før. Mer eller mindre ubevisst.

Og sånn i forhold til ungene er også dette fint, for jeg kan kjenne igjen de forskjellige barna i de forskjellige personlighetsanalysene. DET er nyttig det. Det er virkelig til stor hjelp for da kan jeg lettere nå inn til dem og finne det som hver enkelt motiveres av. For alt fungerer ikke like bra på alle. Det har vel alle som har barn erfart?

Jeg gleder meg til de neste videosnuttene som handler om kombinasjoner av forskjellige personligheter, altså forhold der den ene er  f.eks. dominant og den andre er stabil og hvilke mulige konflikter det kan føre til.

Bestevenner!

Bestevenner!

Jeg synes at alle kan ta et kurs som dette. Det er bare rett og slett nyttig kunnskap som kan enten gjøre et bra forhold enda bedre, eller redde et forhold fra å gå til grunne.

Og ikke minste kan man lære å forstå barna sine bedre. Man kan nesten kalle det et foreldre og familie-kurs.

Man trenger ikke å ha det dårlig før man tar et kurs som dette.
Og spesielt tenker jeg at man godt kan ta det hvis man har en travel periode.
Det høres kanskje rart ut, men det er jo nettopp da man har så lett for å miste fokus litt og ikke ta seg tid nok.
Og dette tar ikke mye tid, men vil gjør at du ikke mister fokus. Og man MÅ ta seg litt tid til forholdet. Man kan ikke ha det så travelt over lengre periode at man ikke har noe tid.

Det er vanskelig å si når et slikt kurs ville passer perfekt. Nesten som å få barn; det passer aldri helt perfekt, men likevel passer det alltid helt perfekt.

Så bare gjør det, meld dere på. Det vil jeg anbefale på det varmeste!

Les om kurset HER!

Følg med på videre omtale, følg bloggen på facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.