Han klarte det!

Det har vært en drøm kjempelenge. Han har trent og trent, og jeg skal ikke si at det ikke har vært tøft. For meg altså…
Man kan trygt si det sånn at litt av det der sorte belte er mitt. For hvem tror dere har tatt seg av omtrent alt her hjemme helt alene når han har vært på trening? Legge unger, lage mat, leksehjelping, klesvask ++?

Nemlig. Jeg har vært praktisk talt alenemor i det siste.
Nå har ikke alt vært på grunn av trening, for han har for sikkerhets skyld også hatt dobbelt så mye å gjøre i jobben sin nå også, i over en måned. Og da blir det jo sånn at jeg må gjøre alt.
Jeg har nok klagd litt noen ganger, men jeg er har også vært støttende. I allefall prøvd.
Jeg har virkelig villet at han skulle nå dette målet.

Og så får vi se om ikke det skal bli min tur snart. Til å få trent, til å få skrevet bøker, til å få tid til å organisere hele huset, til å blogge mye bedre enn jeg har hatt tid til i det siste og kanskje skaffe meg et lønnsomt samarbeid, og til å slappe av – ikke minst.
Jeg har også en fjern drøm om en dag å knyte et sort belte rundt livet. Jeg har rødt belte nå, så i såfall er det 3 graderinger til før det er tid for svartbelte-gradering.

Graderingen var nå sist helg. Fredag og lørdag var det fullt opplegg.
Han klarte det fint!

Prøve det nye beltet med en gang!

Prøve det nye beltet med en gang!

Master Kim (som leder kluben vår), Dan med 1. dan (haha) og Master Tom Johnny fra Tøyen.

Master Kim (som leder kluben vår), Dan med 1. dan (haha) og Master Tom Johnny fra Tøyen.

Så da var det gjort. Neste som skal opp til sort nå, er Julian og så Elias og så Mia og ja….da kommer de andre på løpende bånd. Så får vi se om ikke jeg også får presset inn en svartbeltegradering en gang jeg også 🙂

Er deres familie aktive innenfor idrett?

Linda

Følg våre håpefulle på facebook!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Heisann, – bonussønnen min graderte samtidig, så samboeren min var å så samme med vår lille gutt og heiet. Gutter her klarte også graderingen, – Så morsomt. Vi er aktive, men med hver våre aktiviteter. Minstemann på skøyter, neste yngste på teakwondo, jeg løper og ellers så er vi gode til å komme oss ut på tur ….
    By the way: http://www.moss-avis.no/sport/moss/taekwondo/spennende-opplevelse-for-taekwondo-elevene/s/5-67-184897#reloaded

    • Gratulerer selv! Da har jeg sikkert sett deg mange ganger da 🙂 Skikkelig flinke var de som graderte 🙂

Comments are closed