Tidenes desidert kuleste bursdag!

Det er ikke ofte at jeg er så til de grader uforberedt til en bursdag. Mannen ville berolige meg med å si at «jammen, barna vet jo ikke hva du har eventuelt ikke fått gjort, og de bryr seg jo ikke, de får litt kake og så er de fornøyd».

//Samarbeid med Knallfest.no//

Jo da. Vi mammaer har kanskje en tendens til å ta av litt når det kommer til bursdager. Jeg har blitt mye flinkere til å gjøre det enkelt og greit.
Men det er bare det at jeg LIKER å styre og ordne til bursdager. Jeg ELSKER å planlegge og forberede, google kakeoppskrifter og pønske ut temaer og decor. Dette er jo en av mine lidenskaper. Jeg digger det!

Denne gangen ble jeg snytt for denne kule prosessen. Jeg hadde ikke tid til å forberede slik jeg pleier. Uken har bare flydd av gårde og jeg har hatt vondt i hodet noen dager også. Så da lørdagen kom og festen var noen timer unna, bare tenkte jeg at jaja, det får bli som det blir. Jeg slang sammen en kake ekstra og ba mannen kjøpe med noen bokser is i tillegg. Det var jammen bra, for jeg hadde bare muffins, gelè og selvfølgelig popcorn.

Forresten var det ikke hvilket som helst popcorn. I samarbeid med Knallfest.no, hadde vi en kul og stor popcornmaskin her, som lager sånn deilig popcorn man får på kino!

Vi hadde også Minnie som vertinne. Jeg la all min litt til Minnie og popcornmaskinen. Jeg hadde ikke noen som helst andre planer. Ikke engang en plan B, og jeg som alltid har noe på lur hvis det skulle bli nødvendig.

Men ble det nødvendig? Næhæhæhæi!

Ho ho, hvem vil ha popcorn?

Ho ho, hvem vil ha popcorn?

Nam!!

Nam!!

Og festen gikk sin gang..

Og festen gikk sin gang..

Den gelèen der var jeg heldi gmed...høy og fast....haha.

Den gelèen der var jeg heldig med…høy og fast….haha.

Nam, masse godt!

Nam, masse godt!

Lilli hadde bestilt en kuruke-kake. Ikke spør meg hvorfor. Men god var den!

Lilli hadde bestilt en kuruke-kake. Ikke spør meg hvorfor. Men god var den!

Minnie-muffins!

Minnie-muffins!

Gelè i kopper. Og så synes jeg det var litt stilig å ha vaniljesausen i en sånn fin saft-flaske. Var ikke det lekkert da?

Gelè i kopper. Og så synes jeg det var litt stilig å ha vaniljesausen i en sånn fin saft-flaske. Var ikke det lekkert da?

Kjør på med popcorn!

Kjør på med popcorn!

Det obligatoriske "blåse utlysenebildet".

Det obligatoriske «blåse- ut-lysene-på-kaka-bildet».

Siste rest.

Siste rest.

Etter at den glade gjengen på ca 20 jenter hadde stappet i seg pølser kom Minnie spradende inn, og popcornmaskinen ble satt igang. Lyset kom på og det begynte å komme skikkelig deilig popcornlukt.
Og alle bare «WOOOOOOOOW EN POPCORNMASKIN»!!

Vi hadde høy og kul musikk og Minnie danset og alle danset etter henne. Og det er ikke tull engang, men alle lo og mange filmet kule Minnie, og de elsket henne og alle ELSKET popcornet.

Det er faktisk ikke tull engang. Det høres nok ut som om jeg overdriver, men fatkum er at jeg nok ikke klarer å beskrive hvor kult dette faktisk var. Her skulle dere vært.

Dette var tidenes partytriks! Jeg kan anbefale alle å invitere Minnie i barnebursdagen. Hun trenger ikke engang å si noe. Det store glade hodet og hennes store kule bevegelser er men enn nok.

Vi satte på en film også, men fikk ikke sett hele pga treigt nett. Men det var egentlig bra, for alle syntes det var mye kulere å danse med Minnie uansett.

Yeeeeey!

Yeeeeey!

Ho ha!

Ho ha!

Gagnam style!

Gagnam style!

Henda i været!

Henda i været!

Woop woop!

Woop woop!

Party party!

Party party!

Knallfest har også andre kostymer man kan leie til festen. Vi hadde tenkt til å ha Turtles her også, men ettersom vi besluttet å bare ha jentene, så hadde vi bare Minnie.

Priser og booking finner du på Knallfest.no.

Det er jo kult da! Tenk da. En stor Turtles eller en Spiderman som ønsker gjestene velkommen! Det var helt rått å ha Minnie her. Man må jo bare smile når man ser det store glade hodet.

Så da gjorde det ingen ting om jeg ikke hadde hverken en plan A eller en plan B, for med Minnie og popcornmaskinen gikk det så det suste! Moro for barna og enkelt for de store:) Og morsomt for de store også da:)

Knallfest sin facebookside er HER.

Åh, det var dødskult. Jeg savner Minnie!

Tusen takk for et kjempekult samarbeid Knallfest.no!

Linda

Følg Absolutt hjemme på facebook. 

Tips! Man kan også bruke popcornmaskinen til dugnad hvis russen eller klassen trenger å tjene penger til en tur de skal på, eller noe annet. Les mer på knallfest.no.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.